36 posts by Doctor Who

page 1 of 4 >>


1 - Doctor Who S06E12 : Heavy Metal ρε μουνιά!!!!

ανέβηκε στις 13-Jul-2011 από Doctor Who

 

Μετά από εσωτερικές πιέσεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις, ο Doctor Who πιο ώριμος από ποτέ έρχεται να εξωτερικεύσει την εσωστρέφεια των ανώριμων εφηβικών του εμμονών στο τελευταίο επεισόδιο για αυτήν τη σεζόν την Πέμπτη 14/07/2011 και ώρα ενδεκάτη βραδινή.

 

Λόγω του ακατάλληλου της ώρας (πριν τα μεσάνυχτα) και λόγω ότι πολλά ανήλικα θα ακούν την εκπομπή δεν θα παρελάσουν τα μεγαλύτερα ονόματα όλων των εποχών όπως : Burzum, Bathory, Mayhem, Entombed, Impaled Nazarene, Darkthrone, Baphomet, Deicide, Obituary, Morbid Angel και όλα αυτά τα σημειολογικά τοπωνύμια από την ηλιόλουστη Τάμπα της Φλόριντα μέχρι της παγωμένες ακτές της Σκανδιναβίας, που ασκούν μαγνητική έλξη ετερώνυμου πόλου στους λάτρεις της Black / Death κουλτούρας.

 

Υπήρξε συμβιβασμός λοιπόν με την κυβέρνηση του σταθμού και θα γίνει μια παρουσίαση σε βάθος, που θα φοβόταν ακόμη και ο Ζακ Υβ Κουστώ, για τους μεγαλύτερους Hard Rock/Metal κιθαρίστες όλων των εποχών.

 

Συμπρωταγωνιστής σε αυτό το ωριαίο ραδιοφωνικό φιλμ θα είναι ο μεγαλύτερος έλληνας ερασιτέχνης ποζεράς κιθαρίστας όλων των εποχών και παιδικός φίλος του Doctor Who, Θανάσης Ζήσης.

χωρις σχόλια2 - Ραντεβού τον Ιούλιο : O Doctor Who πάει διακοπές.

ανέβηκε στις 31-May-2011 από Doctor Who

 

Προδομένος από τους συντρόφους του, Godspeed, Mindstripper, TheSkyEtc και κουρασμένος από τις τριπλοβάρδιες που χτύπαγε όλη την προηγουμενη εβδομάδα για να καλύψει το κενό των Primaveristas συντρόφων του, ο Doctor Who αποφάσισε να πάει διακοπές.

 

Πρότεινε στο Fotek να πάνε κάπου να ξεκουραστούν και αυτοί λίγο σαν ημίθεοι που είναι και αφού εισέπραξε την αρνητική απάντηση : "Έχω 4 στόματα να θρέψω και να βάψω την βίλλα στη Ζαχάρω το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος", αποφάσισε να πάει μόνος του τελικά.

 

Γνωστός για τα ακροδεξιά του φρονήματα ο Doctor Who δε θα μπορούσε παρά να πάρει άδεια μόνο από τη σημαία και βρίσκεται στη χαρά να σας ανακοινώσει ότι δεν θα υπάρξουν εκπομπές του τον Ιούνιο.

 

Θα πραγματοποιηθεί η σημερινή εκπομπή (Τρίτη 31/5) και μετά ραντεβού τον Ιούλιο!

 

Όποιος βρει έναν από τους πολλούς προορισμούς του Doctor Who (φώτο κάτω) κερδίζει ένα super δώρο στην αποψινή εκπομπή.

 

σχόλια 10

by mindstripper - Να πω ότι δε μας το χρώσταγες, θα πέσει το στούντιο να μας πλακώσει. Καλές διακοπές Δόκτορα.

by TheSkyEtc - Καλά να περάσεις man.. Να επιστρέψεις σοφότερος χαχαχα αναμένουμε last show

by Doctor Who - Να 'σαι καλά αδερφέ!!! Ελπίζω να μη σας απογοήτευσα χθες! Είδα φώτος από Barca via Radiowar! Τα σπάσατε γερά τα τρια σας!

by Doctor Who - Θενξ Ευάκι!!!!!!!!!! Θα περάσω σήμερα να σας δω από το σταθμό!

by dhyda - Καλά μπάνια αγαπημένε Δόκτορα!

by Doctor Who - @dhyda : Σε ευχαριστώ !!!!! Εσύ για πότε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις διακοπές;

by dhyda - όταν με φωτίσει το άγιον πνεύμα..

by Νικόλας Γεωργίου - Αφού σου ευχηθώ κι εγώ, όπως οι προλαλήσαντες, Καλές Διακοπές και καλά θαλάσσια λουτρά, θα σε εκθέσω ανεπανόρθωτα! Τα (γνωστά) ακροδεξιά σου φρονήματα και η επίκληση των ΄τριπλοβαρδιών' δεν είναι παρά ένα παραπέτασμα καπνού για να κρύψεις το γεγονός πως είσαι βύσμα του @o_kanalarhis κι πως εκεί στη βραδυνή ζώνη τά χετε κάνει τάτσι μίτσι κότσι και μπορείτε και φεύγετε μέσα στη σαιζόν. Υποθέτω δε πως η σουίτα μετά της ιδιωτικής της πισίνας είναι πληρωμένη απ΄τον Όμιλο Radiobubble. Καθ' ότι όμως δεν ήμουν ποτέ της άποψης των περικοπών των προνομίων αλλά αντίθετα είμαι υπέρ των προνομίων για όλους, θα συσκεφθώ με τους μεσημεριανούς για να προωθήσουμε τα δίκαια ζητήματά μας. Να περάστε καλά αγαπητέ :)

by Σταυρούλα - Καλή ξεκούραση, δόκτωρα :)

by Doctor Who - Νικόλας Γεωργίου : χαχαχα είσαι θεούλης!!!!!!!!!! Σταυρούλα : Σ' ευχαριστώ πολύ μικρή μου! Και σε σένα εύχομαι το ίδιο!3 - Πέμπτη 19 Μαϊου 2011 : The Trobonistas : Η Επιστροφή. Ζωντανά στο Ράδιομέγαρο της Ιπποκράτους

ανέβηκε στις 18-May-2011 από Doctor Who

 

Την Πέμπτη 19 Μαϊου και την ενάτη βραδινή ακριβώς, ξεκινάει ο 4ωρος Μαραθώνιος για την υποδοχή του Θερινού Ραδιοφωνικού Ηλιοστασίου στο Radiobubble που θα λάβει χώρο στο ραδιομέγαρο της Ιπποκράτους 146. Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι ο Φώτης Ανδρουτσόπουλος (fotek), ο Θάνος Μυλωνέρος (theskyetc), o Κωστής Παπαδάκης (godspeed) και ο Θάνος Σταυριανάκης (Doctor Who). Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση στους υπολοίπους παραγωγούς της νυχτερινής ζώνης (mindstripper και idealcrush) να παρεβρίσκονται και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη βραδιά.

Σκοπός του μαραθωνίου είναι ο εξής :

1) Ταχύρυθμα σεμινάρια καλλιέργειας σαλιγκαριών σε ανοιχτό χώρο
2) Θέμα συζήτησης : Όταν ο Νίκος Αλέφαντος είχε πει την ατάκα : "Δεν θα μου κατεβάσει εμένα τα σώβρακα ο Μαύρος", εννοούσε το Θωμά Μαύρο ή η δήλωση του είχε καθαρά ρατσιστικό χαρακτήρα; Θα ακουστούν οι γνώμες των ακροατών ζωντανά στον αέρα αλλά και των διάσημων παραγωγών του σταθμού Βυτίο και Καίσαρα των Contrabbando.
3) Συγκέντρωση χρημάτων για τον ιερό σκοπό να εξασφαλίσουν τα ποτά και κάποια αναμνηστικά δώρα οι Μυλωνέρος/Παπαδάκης, κατά τη μετάβασή τους στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν το Primavera Festival, όταν εσύ φίλε ακροατή την ίδια στιγμή, θα ξεφτιλίζεσαι και θα λιώνεις στη δουλειά στη μίζερη πόλη σου.
4) Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά με πρώτο βραβείο ο νικητής να έχει την τιμή να περάσει το δεύτερο χέρι βαψίματος της εξοχικής έπαυλης του Ανδρουτσόπουλου στη Ζαχάρω, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.
5) Ο Θάνος Σταυριανάκης θα υπογράψει στο υγρό μπλουζάκι σου, γλυκιά μου ακροάτρια. Να σε ενημερώσουμε πως αυτό θα επιτευχθεί όντας γυμνός και πλήρως αποτριχωμένος.

 

 

 

και για τους αγγλόφωνους ακροατές μας : 

 

On Thursday 19 May and the ninth night exactly starts the marathon 4 hours of receiving the Summer Solstice at Radio Radiobubble will take place in radiomegaro of Hippocrates 146. The hosts of the evening will be Fotis Androutsopoulos (fotek), Thanos Myloneros (theskyetc), o Kostas Papadakis (godspeed) and Thanos Stafrianakis (Doctor Who). There is an open invitation to the other producers in the night zone (mindstripper and idealcrush) to be attended by and have a leading role in the whole night. The aim of the marathon is as follows:

1) Short courses snail farming in the open
2) Discussion point: When Nick Alefantos said the line: "I would not be downloaded me the black underpants," Thomas meant the Black or the statement was clearly racist in nature? Will hear the opinions of listeners live on air, but also the famous producer of the station tank and the Caesar Contrabado.
3) raising money for the sanctuary to provide drinks and some souvenirs are Myloneros / Papadakis, in their transition to Barcelona to watch the Primavera Festival, when you mate the listener at the same time, it will wither and losing face in the job crappy your city.
4) will follow a lottery prize winner has the honor to pass the second coat of paint holiday villa Androutsopoulos on sugar, on the day of the Holy Spirit.
5) Thanos Stafrianakis will sign your shirt wet, my dear listener. To inform you that this will be done being completely naked and without hair.

χωρις σχόλια4 - Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 : Όχι άλλο Doctor Who

ανέβηκε στις 07-Apr-2011 από Doctor Who

 

 

Η αποψινή εκπομπή του Doctor Who αναβάλλεται. Ξανά μαζί την Τρίτη 12 Απριλίου.

 

Ο Θάνος "Doctor Who" Σταυριανάκης μαζί με τον Κωστή "Godspeed/Radiowar" Παπαδάκη, θα παραβρεθούν στις Βρυξέλλες για να παραλάβουν τα διεθνή βραβεία καλύτερων διαδικτυακών ραδιοφωνικών παραγωγών.

 

Στις άγριες, άγονες, βάρβαρες, αφιλόξενες και φιλοπόλεμες στέππες του Βελγίου αυτοί οι δύο μικροί τιτάνες της σύγχρονης ραδιοφωνίας θα προσπαθήσουν σαν τους άγριους ντεντέκτιβ του Ρομπέρτο Μπολάνιο να βρουν και να ανασύρουν από την αφάνεια (και από τα γένια) τον Josh T. Pearson των Lift To Experiense. Ο Κωστής Παπαδάκης θα του δώσει το Βραβείο του και ο Doctor Who την ευχή του.

 

Οι πρώτοι δύο μουσικοί ανταποκριτές του Radio Bubble είναι γεγονός.

 

 

 

χωρις σχόλια5 - Ο Βασίλης Καζούλλης στο Radio Bubble

ανέβηκε στις 22-Mar-2011 από Doctor Who

 

Ο Θάνος Σταυριανάκης την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 στις 23:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα, θα βρεθεί στο χαμηλοτάβανο στούντιο της Ιπποκράτους 146, παρέα με τον Βασίλη Καζούλλη, σε μια συνέντευξη για το τώρα και το τότε αυτού του χαρισματικού τραγουδοποιού. 

σχόλια 2

by TheSkyEtc - Εγώ τώρα είδα ότι γράφεται με δύο "λλ"... Σαλλλονίκη φάση.

by Dimitris o periergos - γιατί? d.o.p6 - Όχι άλλο μεταναστευτικό.

ανέβηκε στις 01-Feb-2011 από Doctor Who

Ο Θάνος Σταυριανάκης γνωστός και σαν Doctor Who, γνωστός επίσης και για τα ακροδεξιά του φρονήματα, αποφάσισε να μη συμμετέχει στο μαραθώνιο του Radio Bubble για το μεταναστευτικό και προτιμάει να κάνει μαθήματα ελληνική αφωνίας σε ουζμπέκους λαθρομετανάστες και διοργανώνει το πρώτο παγκόσμιο μεταναστευτικό πρωτάθλημα Subbuteo στην κλειστή λαϊκή αγορά της Κυψέλης.

 

Την  θέση του για τις ακόλουθες ημέρες Τρίτη 1η και Πέμπτη 3η Φεβρουαρίου θα είναι ο Κωστής Παπαδάκης με τον παγκοσμίου εμβέλειας ραδιοπόλεμό του.

 

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τραγούδια της πατρίδας από τη Σοφία Βέμπο. 

σχόλια 2

by radiobubble - έλα ρε, βάλε κι ένα tag #vlahobaroque μη μένεις ασκεπής

by dhyda - Έλα γιατρέ στον τόπο σου! (σύντομα ελπίζω) http://www.youtube.com/watch?v=X_Pn5ZpsLRw7 - Doctor Who : Bosstown/Boston Sound

ανέβηκε στις 15-Jan-2011 από Doctor Who

 
 
 Από τις 18 του Γενάρη και για τις επόμενες 3-4 εκπομπές, θα γίνει ένα εκτενές αφιέρωμα για τη σκηνή της Βοστώνης, και της Νέας Αγγλίας γενικότερα, της Αμερικής (1965-1970). Θα παρελάσουν μερικά από τα μεγαλύτερα και επιδραστικότερα συγκροτήματα στο χώρο του ροκ (κυρίως ψυχεδέλειας και του γκαράζ).
 
 
Καλή ακρόαση. 
 
 
 

χωρις σχόλια8 - Doctor Who + Godspeed : Χωρίς Capotasto

ανέβηκε στις 27-Dec-2010 από Doctor Who

 

Ο Θάνος Σταυριανάκης την Τρίτη 28/12 και την Πέμπτη 30/12 και από τις 11 μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, για πρώτη φορά στη ραδιοφωνική του ιστορία δε θα ντυθεί ως Doctor Who, αλλά ως Άγιος Βασίλης και θα μοιράσει τα καλύτερα 50 τραγούδια της χρονιάς που πέρασε. Στη διαλογή, επιλογή, διανομή και εκφώνηση θα παραστεί και συμμετάσχει ισομερώς ο Κωστής Godspeed Παπαδάκης, σε έναν τετράωρο μουσικό υπερμαραθώνιο αγάπης. 

 

Από εδώ και στο εξής κάθε τυχαία και σποραδική σύμπραξη των δύο (2) προαναφερθέντων ταπεινών τιτάνων της ραδιοφωνικής μουσικής δημοσιογραφίας θα είναι κάτω από τον τίτλο Χωρίς Capotasto, με διαφορετική αύξουσα αρίθμηση. 

 

Μη χάσετε αυτήν την παγκόσμια αποκλειστικότητα!!!! 

 

 

 

σχόλια 13

by maria mikro analogo - ω λα λα! Θα συντονιστούμε εννοείται! :D

by fotek - Για λόγους ομοιομορφίας του προγράμματος θα κάνω φούσκα υπερπαραγωγή με τα καλύτερα που ακούστηκαν από την εκπομπή το 2010. Τρίτη & Πέμπτη 9-11& τις μουσικές θα αφήσω και ως 4ωρη playlist. Ψάχνω για καλεσμένο στο στουντιο για να μπω στο μάτι του dr συγνώμη Ι-Βασίλη.

by Doctor Who - Μπορεί πολλοί να θορυβήθηκαν ... Μπορεί κάποιοι να ενοχλήθηκαν... να ξύπνησαν πάλι οι μνήμες του μάρτη του '98 και άρχισαν σιγά σιγά να στέλνουν όλοι τα βέλη τους... Αλλά οι Xωρίς Capotasto o Kωστής Παπαδάκης και o Θάνος Σταυριανάκης χωρίς να κρύβονται πίσω από τα nickname τους με παρρησία ορθώνουν το ραδιοφωνικό τους παράστημα και λένε για άλλη μια χρόνια πως θα αντέξουν στη φίμωση που προσπαθούν να τους επιβάλλουν κάποιοι θα παλέψουν με τις ερυνίες, τις αρπυίες και τις σάλπιγγες και για άλλη μια φορά θα βγουν νικητές. Αυτά τα λεκτικά περιτώματα κύριε Φότεκ να τα αναφέρετε στο δικό σας μπλογκ. Όλοι εκείνοι, που εις το όνομα της ομοιομορφίας, επικαλούνται (νοσηρώς και γεμάτο ζήλια) και αυτοβούλως οικιοποιούνται στιγμιότυπα άλλων ανθρώπων, είναι καταδικασμένοι τυχοδιώκτες και διόλου αυτόφωτοι μουσικοί παραγωγοί.

by maria mikro analogo - τι έγινε παιδιά, άρχισε η επανάσταση; :-D

by Doctor Who - Διαρρηγνύω τα ιμάτια μου, ως ένας καλοφτιαγμένος γκοου γκοου μπόι κυρία μου!

by maria mikro analogo - Καλέ παίξτε και το άλλο το παιδάκι (Φωτέκ εσένα λέω), ημέρες αγάπης είναι! Άντε, και θα σας στέλνω κύματα αγάπης το βράδυ στην εκπομπή σας :-))

by fotek - Προς heavy metal gogo boy Εγώ δεν σπίλωσα κανένα και έκανα την αναφορά στο δικό σας blog για να του δώσω ένα επίπεδο. Από εκεί και πέρα και μετά από αυτή την χυδαία επίθεση που δέχθηκα εγώ σαν ανθρωπος της τέχνης και του πολιτισμού αρνούμε να συνεχίσω αυτή την αντιπαράθεση . Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όποιος μας γνωρίζει βλέπει από την πρώτη ματιά ποιος είναι αυτόφωτος μουσικος παραγωγος και ποιος όχι.

by Duke - Elpizw Na hxografisete, Gia mas Pou den mporoume Na streamaroume

by godspeed - Ημερομηνία: 28/12/2010 Στάδιο: Radiobubble booth Dr Who and Godspeed - Ρακή Κρήτης 0-6 (Τελικό) Σκόρερ: 10' Σφηνάκης, 18' Απάκης, 20' Ασπροπατάκης, 36' Παπαδάκης Godspeed (αυτογκολ), 42' Σταυριανάκης Dr Who (αυτογκολ με ανάποδο ψαλίδι), 90' Καραφάκης O επαναληπτικός αύριο Πεμπτη, στις 23:00...

by Doctor Who - Απορώ πως παίζαμε ένα ημίχρονο και φάγαμε ένα γκολ μόνο... (στο Β' Μέρος)

by godspeed - ...γιατί δεν βγήκαν καν απο τ' αποδυτήρια, μόνο ο Καραφάκης γύρω στο 90' όπου και σκόραρε σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα :)

by Doctor Who - χαχαχαχαχα Σήμερα θα δεις τι θα πάθει ο Καραφάκης και το συνάφι του! Θα φέρουμε και ενισχύσεις!

by XwrisCapotasto - Σας ευχαριστούμε όλους όσους μας συνόδευσαν σε αυτήν την τετράωρη υπερπαραγωγή, που όμοια της δεν ξανάγινε στα ελληνικά ραδιοφωνικά χρονικά. Θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με τηλεοπτικούς μαραθωνίους, όπως η "Οδύσσεια ενός Ξεριζωμένου", με σκηνές ανθολογίας όπως η "Μάχη με την Αρκούδα", το τραγούδι "Μπεγκλεντίμ Νταγκελμεντίμ" όπου και ξαναβρίσκει ο γιος το χαμένο πατέρα του (ο Νίκος Ξανθόπουλος σε διπλό ρόλο πατέρα/γιού). Να σας ενημερώσουμε, πως ύστερα από δικές σας απαιτήσεις και παροτρύνσεις, σας ανακοινώνουμε επίσημα πως σύντομα θα αναρτηθεί το πρώτο μέρος, στο οποίο περιλαμβάνεται ολόκληρος ο δίωρος αλκοολικός αυτοεξευτελισμός μας. Να παραθέσουμε μονάχα μια kinky λεπτομέρεια της βραδιάς. Τη στιγμή που ο ΘΣ αναφωνεί : "Βούλα Βαβάτση σε αγαπώ", ήταν γυμνός... Καλή χρονιά σε σας και στις οικογένειές σας! ΚΠ + ΘΣ9 - Doctor Who S04E29 : Dropeners (συνέντευξη)

ανέβηκε στις 24-Dec-2010 από Doctor Whoclick to listen

O Θάνος Σταυριανάκης την Τρίτη 21/12/2010, είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον Βασίλη Τσαβδαρίδη, τη φωνή, τα πλήκτα αλλά και την κιθάρα των ιταλοθρεμένων Dropeners από την Φεράρα, σε μια εκ βαθέων συζήτηση για τη ζωή στην Ιταλία, μουσική και μη, αλλά κυρίως για το συγκρότημά του και τον ίδιο προσωπικά. 

Καλή ακρόαση. 

σχόλια 1

by Silena - ενδιαφέρουσα συνέντευξη, πολύ ωραίος ήχος, μου άρεσαν πολύ οι Dropeners! είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις!! καλημέρα10 - Doctor Who S04E29 Τρίτη 21/12/2010 : Dropeners

ανέβηκε στις 20-Dec-2010 από Doctor Who

 

O Θάνος Σταυριανάκης την Τρίτη 21/12/2010 και όπως πάντα στις 23:00 και μέχρι τα μεσάνυχτα, ντύνεται για άλλη μια φορά ως Doctor Who, μπαίνει στο ραδιοφωνικό τηλεφωνικό του θάλαμο και διακτινίζεται ως τη Φεράρα της Ιταλίας για να συναντήσει τη φωνή, τα πλήκτα αλλά και την κιθάρα των ιταλοθρεμένων Dropeners, τον Βασίλη Τσαβδαρίδη, να μιλήσουν για τη ζωή στην Ιταλία, μουσική και μη, αλλά κυρίως για το συγκρότημά του και τον ίδιο προσωπικά. 

 

http://www.youtube.com/watch?v=lXoigY9XSec 

σχόλια 1

by godspeed - μπράβο στον δημιουργό Βασίλη & στους Dropeners εν γενει, μπράβο και στον ηθικό αυτουργό & άξιο οικοδεσπότη αυτής της εκπομποσυνέντευξης Dr Who. Ήσασταν απολαυστικοί both! :Dpage 1 of 4 >>