1 posts for Λιλιπούπολη

page 1 of 1


1 - Οι Λιλιπουπολίτες τρώνε σπιτική μερέντα

ανέβηκε στις 05-Sep-2008 από kaloutsikiclick to listen

Η kaloutsiki και η Ραχήλ αγαπάνε τη μουσική και τη μαγειρική.

Ξεπουπουλιάζονται πάνω σε κατσαρόλες, κουτάλες, συνταγές...

Σήμερα σερβίρουν σπιτική μερέντα στους Λιλιπουπολίτες + ένα δωράκι για εσάς...

σχόλια 40

by Mafalda - Λιλλιπούπολη, Ορνιθες (σε βινύλιο παρακαλώ) και ... μερέντα!!! Κορίτσια βαθέως συγκεκινημένη αναγνωρίζω εις υμάς δύο αδελφές ψυχές κατ' ελάχιστον! (δεδομένου ότι μπορεί να έχετε πολλαπλασιαστεί μετά από τη μερέντα!) Food for thought: Αξιοποιήστε τον γιαουρτοπόταμο και την κινέζα κολυμβήτρια σε επόμενο εγχείρημα! Να δω τί φαγάκι ταιριάζει με Σωκράτη, Αηδόνα και Καλή Ξανθιά! Ας αποφύγουμε ίσως το ταπεινό κοτόπουλο! Εχετε την απεριόριστη εκτίμησή μου μετά από αυτή την λιλλιπουπολίτικη μαγειρική! Υ.Γ. Οι εκπομπές έχουν όντως κυκλοφορήσει σε cd. Ενα καλό παληκάρι τις έχει ανεβάσει για όσους-ες τις θέλουν! Εξάλλου, με τούτα και με κείνα, μερέντα χωρίς υπόκρουση λιλλιπούπολης δεν γίνεται! Γίνεται;! http://rapidshare.com/files/116840764/Lilipoupoli.zip.html http://rapidshare.com/files/116851382/Lilipoupoli_2.zip.html http://rapidshare.com/files/116859276/Lilipoupoli_3.zip.html

by kaloutsiki - Γεια σου καινούργια μας φίλη, χαίρομαι ΠΟΛΥ που σου αρέσει και η λιλιπούπολη αλλά και η μερέντα! Φυσικά και έχουμε πολλαπλασιαστεί μετά από αυτή τη συνταγή... όπως λένε και οι contrabbando είμαστε χιλιάδες πια ;) * βρε το παλικάρι που ξέρει κι άλλο μονοπάτι ... Τιο τιο τιο τιξ ,τίο τιξ τιο τιξ , παίζοντας με με τα φτερά τους καάάάθιστοί στην όόόχθη του Έβρου Τιο τιο τιο τιξ ,τίο τιξ τιο τιξ ....

by contrabbando - ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: Αφήστε τη Ραχήλ να τραγουδήσει το "Ρόζα-Ροζαλία". Οι Contrabbando, ως γνήσιοι λάτρες της κουβερτούρας- η μάνα τους τούς κυνήγαγε να φάνε τη φουντουκόπαστα και την πικρή σοκολάτα, μέχρι την άκρη της αυλής- ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. Φαίνεται είναι και η μουσική που μας "χτύπησε" ευαίσθητες χορδές. Θέλετε κάποια στιγμή να μαγειρέψουμε μαζί; Καίσαρ Εμμανουήλ

by llama doble - κι εγώ κορίτσια συγκινήθηκα από την εκπομπή σας (κάτι έχω ακουστά για τα βινύλια... από διηγήσεις φυσικά!) και έχω να σχολιάσω τα εξής: @Ραχήλ. κάθε σκεύος περιέχον μερέντα (και δη καλής ποιότητος) μπορεί να χαρακτηριστεί "σκεύος ηδονής"... αχχχχ!!! @kaloutsiki. είναι δυνατόν εσύ, κορίτσι από σπίτι, να μην αναγνωρίζεις την αξία του κόσκινου που τόσο έχει δοξάσει ο λαός μας με τις παροιμίες του;;; δηλαδή εσύ όταν δεν θέλεις να ζυμώσεις τι κάνεις επί δέκα μέρες;;;; κι όταν έχεις να πας σε γάμο δεν κουβαλάς το νερό με το κόσκινο;;; ....βλέπω τον πρίγκηπα να σου'ρχεται με το χρυσοποίκιλτο κόσκινο και να αναφωνείς "καινούργιο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω!" @Mafalda. Αν διανοηθώ ότι έφτιαξες-έφαγες την εν λόγω μερέντα σε βλέπω να παίρνεις μηδέν στον .... "έλεγχο"!!!!! Αν πάλι θες να σώσεις την ψυχή σου, μπορείς να περάσεις από το Σπόρο και να μου φέρεις πεσκέσι ένα βαζάκι (θα επικοινωνήσω βεβαίως με τα στελέχη του χώρου να ελέγξω τις αγορασθείσες ποσότητες). ΥΓ Εγώ μπορώ να έχω μια εκπομπή με "Αριστοφάνη που γύρισε απ'τα θυμαράκια;" (άσε που μπορείτε να βάλετε και τους contrabbando να τραγουδήσουν μετανιωμένοι το "Ευριπιδάκη κουρέλι κουρελάκι στα γόνατα σου πέφτω να ζητήσω, απ'το παλιό σου δράμα ένα κουρελάκι για να μιλήσω...", μετά από όσα έχουν σούρει στον τίμιο καναλάρχη μας!!!!)

by Rodia - δε μου λέτε κορίτσια... αν αρχίσουμε να τραγουδάμε λιλιπουπολίτικα τραγούδια θα μας τσιμπήσει η ΑΕΠΙ; Μόνο στο μπάνιο μας επιτρέπεται;

by kaloutsiki - @contrabbando Σιγά μην την αφήσουμε! την έχεις ακούσει;;; To θέμα για εκπομπή μαζί σας το συζητάμε με το νομικό τμήμα του σταθμού... @llama doble αχχ! δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά... άσε που την τελευταία παροιμία την αναφωνώ τα τελευταία χρόνια... Πρέπει να γνωριστούμε νομίζω.. Η επόμενη αν συμφωνεί και η Ραχήλ θα ΕΙΝΑΙ όρνιθες με ... @Rodia Εννοείτε! Μπορεί να μας μαζέψουν και μόνο από τα λινκς της Mafalda...

by Mafalda - "Ηρθες, ήρθες εφάνης, με σουραύλι να υφάνεις, ύμνους, κελαϊδισμούς, ήχους εαρινούς!" Αφιερωμένο στην καταφανώς φιμωμένη Ραχήλ! Και μην τα ρίχνουμε όλα στην ΑΕΠΙ!!! Οσο για τον μηδενισμένο μου "έλεγχο", η μαγκιά είναι να περνάς τακτικότατα απ' έξω από τον Σπ... (κι εδώ παίζει νομικό ζήτημα!) και να μην αγοράζεις μερέντα!!! Το ύστατο τεστ θα το κάνω όταν θα είμαι μόνη στην καινούρια ΜΟΥ κουζίνα!!! @Ραχήλ + kaloutsiki: η χείρα φιλίας των contrabbando rebels είναι ύποπτη! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Περιμένω αηδόνες μου τους "όρνιθες" με μεγάλη αγωνία!

by Ελένη - Είστε αχτύπητο ντουέτο! Διασκέδασα πολύ ακούγουντας την εκπομπή και την έπεσα στο ντουλάπι, όπου φυλάσσεται το μαγικό κουτάκι με το γλυκό καφέ περιεχόμενο....χι! χι! χι!! Λατρεύω την Λιλιπούπολη και τη μερέντα, αλλά δυστυχώς είμαι αριστούχος της χοληστερίνης και πρέπει να την αποφεύγω... Την άλλη φορά, βρε κορίτσια μου, διαλέξτε κάτι με λιγότερα λιπαρά...... Φιλάκια!

by xxristos - Να σας πω ρε σεις... Συγγνώμη κιόλας... Που ακριβώς στα Εξάρχεια είναι ο Σπόρος? Το παραμύθι της χιονάτης δεν το είχα ακούσει, οπότε danke για το δώρο. Τι φανταστική δουλειά είχαν κάνει ρε γαμώτο. Πήραν το κλισέ "παντρέυτηκε τον πρίγκιπα και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα" και του άλλαξαν τα φώτα. Το γύρισαν στις διαφυλικές σχέσεις. Όπως και να 'χει οι εκπομπές σας τείνουν να γίνουν συλλεκτικές. Α! Ίδρυσα Ε.Ο. με το όνομα "Πάντα ανοιχτές και άγρυπνες οι χορδές της Ραχήλ. Οι φωνητικές". Περιμένω αιτήσεις για μέλη.

by llama doble - @xxristos. α) Ο Σπόρος είναι Σπύρου Τρικούπη 21 και διαδικτυακώς http://sporos.org β) εξυπακούεται ότι αιτούμαι την συμμετοχή μου στην Ε.Ο. Κάτω η δικτατορία των καλλίφωνων!!! Ζήτω οι βραχνο-όρνιθες!!! @μερικούς -μερικούς. Αναρωτιέμαι τι δουλειά έχει κανείς να περνάει έξω από τον Σπόρο κάθε μέρα (είπαμε ότι δεν προσανατολίζομαι αλλά όχι κι έτσι!!!!) ευτυχώς που το κατάστημα δεν διαθέτει μόνο αμαρτωλά-χοληστερινούχα... (άντε και μου' χετε ανοίξει την όρεξη! τι το' θελα και ξενιτεύτηκα;;;;)

by Ραχήλ - - Ω ρε παιδιά μωρέ κλεφτόπουλα - με συγκινήσατε !!!! @contrabbando με τόσα καλά λόγια λόγια μου ρχεται να αναφωνήσω σας αγαπώ κάτι σα Μαρία Αλιφέρη αισθάνθηκα ...να μείνουμε στο σύνθημα στο αφήστε τη Ραχήλ να τραγουδήσει και να μην περάσουμε στο δώστε τη Ραχήλ στο λαό έτσι ;;; Mετά χαράς να ενώσουμε τις κουτάλες μας ! Προβλέπεται δυνατή Κουταλομαχία ! @llama doble θα συμφωνήσω οριζοντίως και καθέτως αλλά κια πλαγίως μαζί σου όσον αφορά στα σοκολατένια σκεύη ηδονής ! Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια .μμμμμμμμμμμμ....και καθαρίζει φρέεεεσσσκααα φασολάκια . Ε,βέβαια θα το μαγειρέψουμε ! @ Rodia ... δεν ξέρω για σας - σε εμένα επιτρέπεται και στο μπανιο και στο μέρος και στον καμπινέ και στην τουαλέτα ... @Mafalda...ε,ναι ...Ορνιθες ,αλλά να σκεφτούμε συνταγή - με τι πάει αυτή δισκάρα ... @Ελένη ... οκ..με την παραγγελιά ..ναι ρε γμτμου αυτή η χοληστερίνη ...και εγώ είχα καλό βαθμό τελευταίως ... @xxristos..να πω ότι δε γέλασα με την ίδρυση θα πω ψέμματα ..και δε θα το θέλαμε-τε. Φοβάμαι ότι με εχεις υπερ - εκτιμήσει τόσο εσυ όσο και όλοι οι αποπάνω μου!!! Θα ήταν όλα τόσο μα τόσο αλλιώς ωραία ..αν ,λέγω αν ...με άφηνε η kaloutsiki να τραγουδήσω: Αχ Ρόζα, Ρόζα-Ροζαλία πάμε μαζί στη συναυλία ν' ανθίσει μ' όλα τα βιολιά μια ροζ μεγάλη βυσσινιά στο πρώτο μας φιλί - - θα ήθελα να ευχαριστήσω το αγαπητό κοινό - καταρχήν που συναντηθήκαμε κατά δεύτερον που εκτιμήσατε την αξία μας (μπράβο ρε παιδιά ...)κατά τρίτον για το encore...Θα επανέρθουμε - απειλή και υπόσχεση είναι . Η φιμωμένη Ραχήλ ....χάρηκε πάρα πολύ που "βρεθήκαμε" !

by Γιώργος Κ. - Μπράβο κορίτσια ! ... Άντε και μας λείψατε .... Περιμένουμε και άλλες εκπομπές ... Όσο γιά την Λιλλιπούπολη τι να πει κανείς, εύγε σας που μας τη ξαναθυμήσατε .... Ερχόμαστε και εμείς σύντομα ... Φιλιά !!!

by llama doble - ...έχω την υποψία ότι σπείρα radiobubblιστών- οπαδών της έγκριτης εκπομπής σας λυμαίνεται την περιοχή της εξωτικής Γλυφάδας. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές (την περιπτερού μου που είναι γαμώ τα παιδιά) και μετά από σφυγμομέτρηση της αγοράς διαπιστώθηκε κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων μερέντας στην περιοχή τα τελευταία εικοσιτετράωρα! Ρε κορίτσια μήπως εξωθείτε το κοινό σας σε παράνομες δραστηριότητες;;;; Εγώ πάντως ομολογώ! Το τσάκισα το βαζάκι...

by llama doble - προτείνω για τους Όρνιθες γλυκό του κουταλιού σταφύλι. δεν θα αναπτύξω το σκεπτικό μου προκειμένου να εξάψω τη δική σας φαντασία, αλλά θα σας πω τον πόνο μου, με το συμπάθιο... το γλυκό σταφύλι μου θυμίζει τις πρώτες μου διακοπές στην Ανάφη, πολλά χρόνια πριν το νησάκι μετατραπεί σε κοσμικό προορισμό και όταν στην Χώρα δεν πάταγε σχεδόν κανείς (ήθελε γαρ περπάτημα). Τότε που μόνοι μας με τον καλό μου είχαμε πάει στο καφενείο του προέδρου (δεν υπάρχει πια, μην το ψάξετε) να διαβάσουμε μια δυσεύρετη εφημερίδα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές μαζί με σπιτικό γλυκό σταφύλι και ελληνικό καφέ (καφές ελληνικός και γλυκό του κουταλιού, σπιτικό, το επισημαίνω, σε καφενέ, επίσης το επισημαίνω, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό μου φετίχ!!!). εκείνο το καλοκαίρι ξεκίνησε και η πολύτιμη φιλία μου με την καλλικέλαδη Mafalda (αυτήν να καλέσετε στο στούντιο, όχι τον Κακοφωνίξ.... εξάλλου ειδικεύεται στον Χατζιδάκι και όχι μόνον!!!! - τώρα σ' έδωσα Mafalda μου, κανονικά! αλλά δεν φταίω εγώ, έχω απολύτως ταπεινά κίνητρα...)

by Ραχήλ - ...έφτααασσεεεεεεεεεεεε.... Οκ - γλυκό σταφύλι με Ορνιθες! Αν και προτιμώ το βύσσινο γλυκό θα υποκλιθώ στην παραγγελιά. Μην το πεις πουθενά - αντίστοιχη δική μου ανάμνηση είναι χειμώνας - πέτρινος καφενές - εκδρομή με φίλους - σόμπα μαντεμένια να καταβροχθίζει τα ξύλα ...χωρισμένη ...κι εγώ να τον κλαίω τον μακαρίτη ! Εξαιρετικό παυσίπονο το γλυκό κουταλιού ... άρχισε να με πιάνει από το πρώτο κιόλας βάζο !!!

by llama doble - @Ραχήλ. Πάρε το βάζο με το γλυκό και δυο κουταλάκια και κατέβα για καφέ! Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε...και κυρίως να κλάψουμε... από τα γέλια... για τα χάλια των ... συχωρεμένων, βοήθειά τους!

by kaloutsiki - @Ραχήλ είσαι μεγάλη ψωνάρααααα : " θα ήθελα να ευχαριστήσω το αγαπητό κοινό - καταρχήν που συναντηθήκαμε κατά δεύτερον που εκτιμήσατε την αξία μας (μπράβο ρε παιδιά ...)" ούτε ο Χατζιδάκις... Μέσα για γλυκό σταφύλι αλλά Ραχήλ θέλω το αποτέλεσμα να είναι ισάξιο του σταφυλιού που μου είχες φέρει από την Κερκίνη... Θυμάσαι; Δύο ερωτήσεις : 1) αν τα πούμε όλα τώρα, στην εκπομπη τι θα λέμε; ε; 2) Μπορώ να παρεβρεθώ κι εγώ στη συζήτηση για τους μακαρίτες;; Πλίίίίζζζ ;) Το νομικό τμήμα ετοιμάζει το συμβόλαιο για την εκπομπή με τους contrabbando σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο...

by Ραχήλ - @llama doble...ευχαρίστως να πάθω και Σακχαρώδη Διαβήτη με το θέμα! @kaloutsiki ..Ω ναι είμαι και φαίνομαι! Πάλι καλά που το άνοιξες το δώρο μου μετά από 1,1/2 χρόνο ..πεπαλαιωμένο σταφύλι φάγατε ! Ερώτηση 1 . Ποιά εκπομπή; Ερώτηση 2. Ποιό νομικό τμήμα;

by kaloutsiki - @Ραχήλ σχόλιο νούμερο 11 "@contrabbando .... Mετά χαράς να ενώσουμε τις κουτάλες μας ! Προβλέπεται δυνατή Κουταλομαχία ! " Το νομικό τμήμα μόλις άνοιξε και σε περιμένει..

by contrabbando - Παρακολουθώ αυτήν την τιτανομαχία γυναικών και την αλλαγή διαθέσεων και στρατοπέδων με μεγάλο ενδιαφέρον- τι να πω εγώ ο μωρός, πτωχός ανήρ και για κάποιες "μακαρίτης"- . Επειδή είμαι, όμως, γνωστό ρεμάλι που "τα παίρνω" από όπου λάχει, αγαπημένη μου kaloutsiki, έχω πάντα την κουτάλα ανά χείρας. Ελεήστε! Υ.Γ: " Σε μια ρόγα από σταφύλι, τσιριτρί τσιριτρό, μαζευτήκανε τρεις φίλοι, τσιριτρί τσιριτρό"- Καίσαρ Εμμανουήλ

by Mafalda - Σταφύλι, βύσσινο, πίτουρο, πληγούρι, ή ότι άλλο σας θυμίζει τα "πουλάκια"! Αλλά βρε παιδιά... αν το πάμε από φανουρόπιττα σε μερέντα κι από μερέντα σε γλυκό κουταλιού κ.ο.κ. δεν θα τη βγάλουμε τη χρονιά!!! Κάντε ένα διαιτολογικό πλάνο! Εγώ ξαναπροτείνω "γιαουρτοπόταμο" με συνταγή για airan, ελληνιστί αριάνι (η συνταγή είναι κατάλληλη και για τη συνεργασία με τους έμπειρους chefs των contrabbando μου φαίνεται!)! Η "κάτω στα λεμονάδικα" με συνταγή σαλάτας με λάχανο, μαρούλι κλπ. ΣΚΕΤΗΣ!!! Ανά τρεις εκπομπές το ελάχιστον! Για αποτοξίνωση!!!! Ελεος! Εναν στοιχειώδη έλεγχο βρήκα κι εγώ! Να τον χάσω κι αυτόν!!! Μεταξύ μας: δεν είμαι μίζερη, απλώς wannabe ελεγχόμενη!!! Μέσα και για τον καφέ, να συζητήσουμε για τους διαβήτες μας, medically speaking of course!!! Μιας και "κατεδόθην" δε, και για να διορθώσω το προφίλ μου ... εισηγούμαι ... για αργότερα ... συνταγή για σοκολατάκια με "Χαμόγελο της Τζοκόντα"! Η "χοχλιούς μπουρμπουριστούς" ή "σκαλτσούνια" με "Καπετάν Μιχάλη", ή "μπριάμ" με τα "Παράλογα" (με τον Μεγάλο Ερωτικό ... δεν τρώμε!!! Μόνο πίνουμε!). Την προσωπική μου ιστορία με τους Ορνιθες και τη Θεογονία του Ησιόδου θα σας την εξομολογηθώ ... στον γκαιφέ!!! Οσο για τους "μακαρίτες" ... ας τους συγχωρέσει κανένας Αλλος!!!

by Mafalda - Για όσους πίστευαν ότι ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν το ξεδίπλωμα αυτής της τιτανομαχίας, επισημαίνω ότι με το προηγούμενο σχόλιο απαντάω στο φερόμενο ως επόμενο της llama doble! Που όμως πριν μερικές ώρες βρισκόταν μερικά σκαλιά πιο πάνω και μετά πήδηξε και βρέθηκε ξαφνικά τελευταίο! Αν λοιπόν χάνετε τον ειρμό ... δεν φταίει ΜΟΝΟ το περιεχόμενο, φταίει και κάποιος δαίμων της ραδιόφουσκας!!! Να' ναι άραγε από ζήλεια?! (Μόνη άλλη εκδοχή είναι να είμαι psychic και να έχω dejas-vus των επόμενων σχολίων ... λέτε να φταίει η αποχή από τη μερέντα;;!!!)

by kaloutsiki - @ Mafalda τσου! όταν έχεις δημιουργήσει λογαριασμό μπορείς να επεξεργαστεις το σχόλιο σου... @ llama doble ;)

by Mafalda - @kaloutsiki Τί είπες τώρα!!! Thanks anyway! @ξέρει ποιά, ΑΧΑ!

by contrabbando - Ως διαρκές θύμα της πρακτικής που εφαρμόζει η "ρουφιανούλα" της ραδιόφουσκας και πολύ σωστά επισημαίνεται εδώ από τη mafalda, συμπαρίσταμαι στη διωχθείσα με όλες μου τις δυνάμεις. Υ.Γ. Και τη μερέντα μου την τρώω, και ψυχοπαθής δεν είμαι και γράμματα ξέρω. Υπογραφή: +

by llama doble - ρε παιδιά μη μαλώνετε! ομολογώ! κάποια μαλακία έκανα και βρέθηκε το σχόλιο μου στη λάθος θέση, γ...ω τα πολυτεχνεία μου! αρχόντισσα της τεχνολογίας, μήπως γίνεται κάτι για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω;;;; (ερε και να τη διάβαζε αυτή τη φράση η ψ. μου, πώς θα' τριβε τα χεράκια της!!!!) @Mafalda. φταίω γω τώρα αν πω ότι ψάχνεις δικαιολογίες για να την πέσεις στη μερέντα;;;;;

by kaloutsiki - αν μου πείτε πριν από ποιό σχόλιο ήταν μπορώ να το φτιάξω... @Καίσαρ Αντε ρε, χαιβάνι ε χαιβάνι!

by Mafalda - @όλοι πλην της ενόχου και των όποιων συνεργών της, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Αποκαταστήσατε την διασαλευθείσα τάξιν και ισορροπία! @llama doble, μη φοβού, έχει εξαφανιστεί η μερέντα από το Λεκανοπέδιο, την κατανάλωσε όλη, η Ανω Γλυφάδα !!! Y.Γ. @αγαπητές μαγείρισσες, Τώρα που εξαντλήθηκε η μερέντα από όλα τα εδωδιμοπωλεία, και αν δεν κάνετε σύντομα καμμιά άλλη μαγειρική, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η Ανω Γλυφάδα να φάει και την Κάτω!!!

by llama doble - ήταν το πρώτο σχόλιο της ημέρας (καθότι είμαστε και πρωινοί τύποι!)

by Mafalda - @kaloutsiki, Κυρία, κυρίιιια! Να πω! Να πω! Πριν από το "έφτασεεεεεε..." της κυρίας Ραχήλ!!! Μετά τιμής, το αγαπημένο σας καρφί! Προτείνω να το βάλεις στη θέση του και να το αφήσεις ΚΑΙ εκεί που πήγε μετά (εις διπλούν δηλαδή!) για να μείνει εις τους αιώνες καταγεγραμμένη η "ύποπτη" γκάφα!!! Για τους ιστορικούς του μέλλοντος κόπτομαι όπως αντιλαμβάνεσθε!!!

by llama doble - @Mafalda. Άντε ρε σπασικλάκι... κυρία, κυρία, να πω, να πω... μπλιαξ! που μου την έχεις στρώσει στο Ίδρυμα και απασχολείς τις γραμμές με συντροφικά καρφώματα, αντί να κάνεις καμιά δουλειά! ...κι ότι θέλουμε θα φάμε άμα θες και να ξέρεις, και την άνω γλυφάδα και την κάτω και όλα τα περίχωρα και θα πιούμε κι όλο το Βόσπορο άμα γουστάρουμε διότι είμαστε large τύποι, να μη σου πω και extra large, εντάξει;;;;

by kaloutsiki - καλημέρα παιδιά! Το σχόλιο της llama doble μπήκε στη θέση του... Σήμερα θα γράψουμε - όπως είχαμε πει από την προηγούμενη βδομάδα - ένα τέστ! Λοιπόν βγάλτε μια κόλλα χαρτί και γράψτε μου όλοι - κι εσύ Καίσαρα δε νομίζω να έχεις πυρετό ΠΑΛΙ - Ερωτήσεις: 1) Τι υλικά χρειαζόμαστε για τη μερέντα; 2) Τι είναι το μπεν μαρί; 3) Με τι ανακατεύουμε το μπεν μαρί; 4) Που στέκεται η χιονάτη περιμένοντας τον πρίγκιπα; 5) Ποιο γράμμα δε μπορεί να προφέρει ο πρίγκιπας; 6) Τι έχει η Ρόζα στα δυό της μάγουλα; Εεε Mafalda άσε την κοτσίδα της llama κι εσύ llama σταμάτα να της πετάς χαρτάκια! Η Ραχήλ που είναι; Πάλι καθυστέρησε;

by contrabbando - Ξυπνήσαμε με κέφι, βλέπω... Είδες αν μιλάς με φίλους πως απελευθερώνεται ο πραγματικός σου εαυτός και η φράου Χέλγκα που κρύβεις μέσα σου; Καίσαρ

by Mafalda - Αθήνα, 10-9-08 / Τάξη: Πρώτη μικρή / Δασκάλα : κυρία Καλούτσικη / Μαθήτρια : Μαφάλντα / Απαντήσεις : 1)Για μία νόστιμη και θρεπτική μερέντα χρειαζόμαστε ζάχαρη, βουτυράκι, φουντουκόπαθτα, τσοκολάτα και .... τον Θπόρο! 2)Το μπεν μαρί είναι κάτι που κάνει η μαμά για να λιώσει την τσοκολάτα, αλλά δεν με αφήνει ποτέ να το δω ... γιατί φοβάται ότι θα φάω όλη την τσοκολάτα και δεν θα φτιάξει το γλυκό! 3)... με το δάχτυλο ... όχι;;; 4)έξω από τον Μπακάκο ... νομίζω ... 5)το γο όπως όλοι οι πγαγματικοί πγίγκηπες, 6) .... εεε .... από μία ροζ μεγάλη βυσσινιά ... που έχει επάνω στον κορμό της χιλιάαααδες σκουλήκια, τα οποία σκουλήκια .... Κυρία! δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, γιατί η γιάμα δόμπλε με πειράζει συνέχεια! Και μου πήρε και το κολατσιό μου! Και αντιγράφει από μένα όλη την ώρα! Μπορώ τώρα να πάω έξω;

by kaloutsiki - Καίσαρα, άσε τις δικαιολογίες και ΓΡΑΦΕ! mafalda ναι παιδί μου μπορείς να πας σε όποιο ποστ θέλεις και να κάνεις όση φασαρία θέλεις...

by contrabbando - Μιας και τα σχόλια έχουν ήδη ξεπεράσει τα ΤΡΙΑΝΤΑ είπα να προσθέσω άλλο ένα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, kaloutsiki.... Καίσαρ

by Ραχήλ - ...αντε και καλά σαράντα ... χρόνια καλά - πολλά και γλυκά φιλενάδα μου ...

by kaloutsiki - @Ραχήλ ευχαριστώ όμορφη ;) άντε άλλα 2 (σχόλια) και κλείσαμε τα ΣΑΡΑΝΤΑ σαν τον Καίσαρα κι εμείς!

by Mafalda - "Τί τριάντα, τί σαράντα, τί πενήντα; Τί θα πει αν είναι λίγα ή πολλά; ... " ... Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να βοηθήσω τη στήλη να ... σαρανταρίσει! Χρόνια πολλά, καλά, τυχερά και χαρωπά! Σε μικρές και ... μεγάλους!

by llama doble - επειδή μου αρέσει πάντα να έχω την τελευταία κουβέντα... τι θα γίνει ρε κορίτσια μ'εκείνη την εκπομπή;;; κοντεύω να πάθω υπογλυκαιμία!!!!