55 posts for σάτιρα

page 1 of 6 >>


1 - H off-shore είδηση της ημέρας-3/5/2011

ανέβηκε στις 03-May-2011 από contrabbandoclick to listen

(by Contrabbando)

Η off-shore είδηση της ημέρας
Με περίσκεψη αντιμετωπίζεται από τα υψηλά κλιμάκια της CIA και του Hollywood η εκκαθάριση του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος κυριάρχησε στο ρόλο του “boogie man” για μια τουλάχιστον δεκαετία και προσέφερε πλήθος στρατιωτικών επιχειρήσεων και ταινιών στο αμερικανικό box office.

O προβληματισμός καθίσταται πιο έντονος, από τη στιγμή που θρυλικές μορφές της εγχώριας και ξένης τρομοκρατίας, όπως ο Σάββας Ξηρός κι ο Φιντέλ Κάστρο έχουν αποχωρήσει, ενώ άλλες, όπως ο Μουαμάρ Καντάφι, έχουν υπερεκτεθεί στο ρόλο του κακού και δεν «κόβουν εισιτήρια». Το κλίμα πανικού στην αμερικανική κυβέρνηση αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο, το αποτυχημένο fotoshop που έγινε στην κυκλοφορηθείσα στα διεθνή Μέσα φωτογραφία του νεκρού αρχιτρομοκράτη και απεικόνιζε τον Οσάμα να διατηρεί το γνωστό evil smile αλλά με εκδορές παλαιστή του World Wrestling. Ήδη στα υψηλότερα κλιμάκια των αμερικανών αξιωματούχων θεωρούν «επικοινωνιακό λάθος» την ανακοίνωση της εκτέλεσης με αντισταθμιστικό όφελος την άνοδο των ποσοστών δημοτικότητας του προέδρου Ομπάμα και για το λόγο αυτό, βρίσκονται σε εξέλιξη διαρκείς συσκέψεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Στις συσκέψεις αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού μας, εκλήθη και ο απηνής Έλλην διώκτης της τρομοκρατίας, κ. Διώτης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί, λόγω των νέων αρμοδιοτήτων ως Αρχηγού της Φορολογικής Αστυνομίας, που εγγίζουν το μείζον παγκόσμιο θέμα του ελληνικού χρέους. Ο Έλλην πρωθυπουργός Εξωτερικών της Γαπολάνδης πρότεινε αντ’ αυτού τον εξίσου αποτελεσματικό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αμέσως μόλις αποδεσμευτεί από τα αναπτυξιακά καθήκοντά του, αλλά οι αμερικανοί επιτελείς αρνήθηκαν ευγενώς. Αντίθετα, εζήτησαν τη συμβολή της ελληνίδας υπουργού περιβάλλοντος Τίνας για την τεχνογνωσία της στον αποχαρακτηρισμό του κατεδαφισθέντος από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις αυθαιρέτου στην περιοχή του Ατολομπάντ, όπου είχε καταφύγει ο διεθνής τρομοκράτης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση τις σχέσεις των ΗΠΑ με το Πακιστάν.   

χωρις σχόλια2 - Contrabbando 3/5 "Σαλάτα με τον Καίσαρα..."

ανέβηκε στις 03-May-2011 από contrabbandoclick to listen

Μετά από απαίτηση του κοινού η πρώτη εκπομπή της νέας ραδιοφωνικής κολλεξιόν "Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011". ΠΡΟΣΟΧΗ: περιέχει off-shore είδηση της ημέρας.

χωρις σχόλια3 - Contrabbando 21/3 "Τι Καντάφι, τι Καβάφη..."

ανέβηκε στις 22-Mar-2011 από contrabbandoclick to listen

Ο Καίσαρ Εμμανουήλ αναζητεί τον Τοσκαλούσα μέσω Ερυθρού Σταυρού και, κατά τη διάρκεια της αναμονής, αδράχνει την ευκαιρία αναλύοντας τον ερωτικό Πάγκαλο κι αποκαλύπτοντας όσες πτυχές δε διέβλεψαν οι κουτσομπόληδες αμερικανοί πρεσβευτές στις διπλωματικές τους αναφορές. Μια εκπομπή στο πνεύμα της παγκόσμιας ημέρας ποίησης, που ερευνά τη σύζευξη ποίησης και πολιτικής (στη φωτό, ένα πετυχημένο παράδειγμα αυτής της σχέσης).

 

σχόλια 2

by Rodia - ti tabafei...

by marcelinio - Οι βόμβες δεν διαλέγουν τους νεκρούς τους...Όταν βομβαρδιζόταν το Ιρακ ήμουν αρκετά μικρός αλλά θυμάμαι πολύ καλά τη φρίκη που παιζόταν από τις τηλεοράσεις και την οποία παρακολουθούσα από το ζεστό και άθικτο σπίτι μου...και σκεφτόμουν ο,τι αν κλαίω εγώ που είμαι εδώ οι ιρακινοί συνομηλικοί μου τι κάνουν...Contrabbando τα φιλιά μου!!!4 - Contrabbando 21/2 "Το ΠΑΣΟΚ κι ο ΓΑΠ να κερδάνε κι οι άλλοι να πάνε να..."

ανέβηκε στις 27-Feb-2011 από contrabbandoclick to listen

Οι Contrabbando"μπερδεύονται" γλυκά ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και την πολιτική, καθώς δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν οι πολιτικοί έχουν σύστημα ή απλώς παίζουν ποδόσφαιρο αλάνας και δεν μπορούν να θυμηθούν με ποιο κόμμα κατεβαίνει ο Μαρινάκης και με ποιο ο Πατέρας. Μια εκπομπή που ανεβαίνει με καθυστέρηση, γιατί ο Τοσκαλούσα πέταγε την μπάλα στην κερκίδα και την ψάχναμε...

χωρις σχόλια5 - Contrabbando 14/2 "Μίλα μου για έρωτα..."

ανέβηκε στις 16-Feb-2011 από contrabbandoclick to listen

Οι ερωτκοί Contrabbando, παρασυρμένοι από το πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου, μιλούν για τον έρωτα στην πολιτική ζωή, ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα, ανοίγουν τα μικρόφωνα για αφιερώσεις, ζαλίζουν τον έρωτα του κοινού και προτείνουν βιβλία αγάπης. Με άλλα λόγια, το ερωτικό ραδιόφωνο, όπως θα έπρεπε να είναι...

σχόλια 1

by Alexandrova Koymanovalits - Ωραίες μουσικές επιλογές... Παράλειψις: http://www.youtube.com/watch?v=9DQUO6--gTg&feature=related6 - Δελτίο Ειδήσεων 810/1 (by Contrabbando off-shore)

ανέβηκε στις 12-Jan-2011 από contrabbando

Δελτίο Ειδήσεων 10/1
•    Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο σε πολύ καλό κλίμα στο Ερζερούμ οι επαφές του πρωθυπουργού εξωτερικών της χώρας, Τζέφρι ΓΑΠ Παπανδρέου, με τον Ταγίπ Ερντογάν για διμερή θέματα. Κυρίως συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους οι δύο χώρες θα παίξουν πειστικά το ρόλο τους γύρω από το νεοαναγειρόμενο τείχος του Έβρου, ώστε μακροπρόθεσμα να αποκομίσουν οφέλη από την τουριστική συνεκμετάλλευση του γκρεμίσματός του και τη μελλοντική συνένωση των δύο χωρών κατά τα πρότυπα του Βερολίνου. Συμφωνήθηκε η χώρα μας, ελέω ΔΝΤ και οικονομικής κατάστασης, να αναλάβει το ρόλο των σοσιαλιστών ανατολικογερμανών, που ταιριάζει και με το προφίλ του Έλληνα Πρωθυπουργού ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και η γείτονα χώρα να προβάλλει το «πρόσωπο» του εκσυγχρονιστού Δυτικοβερολινέζου, που πιέζει για ατομικές ελευθερίες και μεταρρυθμίσεις, ρόλο που γνωρίζει πολύ καλά από το δημοκρατικό της παρελθόν. Η συμφωνία επισφραγίσθηκε με την ανταλλαγή συμβολικών δώρων, καθώς ο έλληνας πρωθυπουργός χάρισε στον Τούρκο ομόλογό του μια μπάρα διοδίων κι ο κ. Ερντογάν δώρισε ένα ζευγάρι πέδιλα του σκι για χειμερινές καταβάσεις στις Καστανιές.
•    Πλήρη κάλυψη στον Αντιπρόεδρο, Θεόδωρο Πάγκαλο, για το σκάνδαλο με το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν παρείχε η κυβέρνηση, δηλώνοντας πως το συγκεκριμένο γκουρμέ γεύμα αποκλείεται να κάλυψε την όρεξη του γνωστού γευσιγνώστη βουλευτή, ενώ για την προεδρική σουίτα διευκρινίστηκε πως καλύπτει την αντικειμενική αξία και το συντελεστή δόμησης των κυβικών κιλών του Αντιπροέδρου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη,   ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανήλθε με δηλώσεις του στο ζήτημα της απόδοσης των δημοσίων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα είπε: «αφού δε δουλεύουν τα κοπρόσκυλα, γαμώ τη μάνα τους γαμώ, οι κωλοβαράκηδες που ανάθεμα την ώρα που τους διορίσαμε, τα παλιογαμιόλια του κερατά, τότε να τους ξεπατώσουμε στο γαμωσταυρίδι και το φτύσιμο μπας και δεήσουνε να μας αδειάσουν τη γωνία». Ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κράτησε αποστάσεις λέγοντας «είναι γνωστό ότι όσο κι αν η ουσία των θέσεων του αντιπροέδρου απηχεί το κυβερνητικό στίγμα, εντούτοις δεν μπορούμε παρά να μην αποδεχτούμε τον όρο ανάθεμα την ώρα».
•    Συνεχίζεται σε όλες τις κεντρικές εθνικές αρτηρίες η δράση του κινήματος «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω». Το κίνημα εμπνέεται από τα ολυμπιακά ιδεώδη και κυρίως το εθνικό άθλημα της άρσης μπαρών, για αυτό το λόγο, με την απελευθέρωση της μπάρας, τα μέλη του συνηθίζουν να φωνάζουν «Κάτσε πάνω στη μπάρα», ως φόρο τιμής στην αλήστου μνήμης ιαχή του εθνικού προπονητή ντόπας, Χρίστου Ιακώβου. Πρωτεργάτες του νέου κινήματος έχουν ήδη αναδειχθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης και ο νέος Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μάλιστα ξήλωσε με μπουλντόζες τις μπάρες στα διόδια της Πελασγίας, χορεύοντας κι ένα επαναστατικό ζεϊμπέκικο. Το κίνημα ήδη εξαπλώνεται σε ολόκληρη την χώρα και βρίσκει πολλούς μιμητές απέναντι σε καθημερινές οικονομικές εισφορές που βασανίζουν το μέσο Έλληνα. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σταθμού μας, ετοιμάζονται νέες δράσεις για να καταργηθούν τα τηλεφωνικά τέλη στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, το ευρώ στα καροτσάκια του σουπερμάρκετ και η χρέωση για τις ξαπλώστρες στην παραλία σουπερπαραντάιζ στη Μύκονο.
•    Διεθνείς ειδήσεις: Ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της για τη διεκδίκηση της Προεδρίας στις προσεχείς εκλογές στις ΗΠΑ, η Σάρα Πέιλιν. Για το σκοπό αυτόν και προκειμένου να διευκολύνουν την απρόσκοπτη κάθοδο της αγαπημένης τους υποψηφίου, οπαδοί του Tea party προβαίνουν σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εξοντώνοντας γυναίκες, λευκές, μεταξύ 30 και 50 ετών που έχουν λάβει μέρος στις εκλογές ως υποψήφιοι ή ψηφοφόροι. Υπολογίζεται πως με τους ρυθμούς δράσης της ομάδας του tea party και τα όπλα που κυκλοφορούν, μέσα στο επόμενο έτος θα έχουν εξαλειφθεί οι πολιτικοί αντίπαλοι της δημοφιλούς κυβερνήτου της Αλάσκας.
•    Πολιτισμός/Αθλητισμός: Με μεγάλη επιτυχία φέρεται να στέφεται η προσπάθεια της ομάδας ΔΙΑΣ να επαναφέρει τα νοσταλγικά επικίνδυνα παιχνίδια «Σάλτο Μορτάλε» και «Ο Γύρος του Θανάτου», που είχαν γνωρίσει στιγμές αποθέωσης στα πανηγύρια αλλά κυρίως στις ταινίες της δεκαετίας του ’80 με τον πολυαγαπημένο ηθοποιό Διονύση Ξάνθο στο ρόλο του Στέφου. Μετά τις πρόβες τζενεράλε στους δρόμους της Αθήνας και τις διαδηλώσεις, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η επίσημη πρεμιέρα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, ενώπιον φιλοθεάμονος κοινού με θύμα ένα 7χρονο κοριτσάκι.
•    Ο Καιρός: Σήμερα ο καιρός προβλέπεται αίθριος με υψηλές θερμοκρασίες και μικρή πιθανότητα έντονων καταιγίδων, για όσους σκέφτονται τη μετανάστευση στην Αυστραλία.

χωρις σχόλια7 - Contrabbando 10/1 "Νέο πρόγραμμα, νέα ώρα; Πιάσε Μελωδία..."

ανέβηκε στις 12-Jan-2011 από contrabbandoclick to listen

Oι Contrabbando καλύπτουν όλες τις τρύπες του νέου προγράμματος και από τη νέα ώρα τους, Δευτέρα στις 9 με 11, βγαίνουν στον αέρα κι αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται τα ραδιοφωνικά προγράμματα και λειτουργεί ένα πετυχημένο μαζικό ραδιόφωνο, αποτίοντας φόρο τιμής στον πρώτο διδάξαντα #chorraface, τον αγαπημένο παραγωγό των Λυκείων, των Δεσμών, των νησιών και άλλων. Μια εκπομπή νοσταλγίας για τα "σκληρά απογεύματα που χαράζονται στο κορμί αυτής της πόλης..."[Στη φωτο, διάσημος παραγωγός του Μελωδία, που σημάδεψε τα απογεύματά μας με την αισθαντική του φωνή με νεαρή άγνωστη θαυμάστρια].

σχόλια 6

by Alexandrova Koymanovalits - Χαίρομαι για τις επιπλέον ώρες πτήσης που κατακτήσατε Καίσαρα και συνάμα λυπάμαι, αγαπητοί μου, διότι χάνετε από τη ζωντανή εκπομπή της Δευτέρας ίσως την πιο φανατική ακροάτρια σας. Αν είναι αμοιβαία τα αισθήματα, έχετε ακόμη ένα λόγο να αιτηθείτε άμεσα την αλλαγή του προγράμματος. Ή τώρα ή ποτέ! Επίσης, στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και καλώ σε συσπείρωση το δοκιμαζόμενο ακροατήριο των Contabbando. Μα Δευτέραααα;...

by ΤΟΣΚΑΛΟΥΣΑ - Αν φύγει η αγαπημένη μου ακροάτρια φεύγω κι εγώ. Ως εδώ!

by Alexandrova Koymanovalits - Με συγκινείτε, Τοσκαλούσα!....Αφιερωμένο για σας από το Γ2 του 3ου Λυκείου Σερρών: http://www.youtube.com/watch?v=ifwSWJaruKo

by kaloutsiki - τον παίρνεις και γέρνεις καίσαρα!

by contrabbando - Αγαπητή @Alexandrova δε θα σχολιάσω τους πρώιμους συναισθηματισμούς του Τοσκαλούσα. Απλώς, για να καταλάβεις το βαθμό παρέμβασής μας στο πρόγραμμα, κοίτα το σχόλιο υπ' αριθμόν 4 της καναλαρχέσσας. Ευχαριστώ - Καίσαρ

by marcelinio - Άραγε θα αντέξει ο οργανισμός μας τόση δόση Contrabbando?8 - Contrabbando 5/1 "ΚαλότΕΙχο κι ΕυτΕΙχές το 2011..."

ανέβηκε στις 06-Jan-2011 από contrabbandoclick to listen

Oι Contrabbando στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς, μετά από μακρά απουσία, συζητούν για όλα τα μείζονα ζητήματα - όπως μόνοι αυτοί γνωρίζουν- και σχολιάζουν τη χρυσή σοσιαλιστική ευκαιρία τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας με το τείχος του Χρηστάρα, μνημονεύουν το βαθύ πολιτικό στοχασμό του ΓαρουΦαήλου, εξηγούν τι έκαναν σε Νάπολη και Μαδρίτη και τσαλαβουτούν στην επικαιρότητα. Κι όλα αυτά με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του Τοσκαλούσα [ ακούστε κυρίως το κομμάτι 7, αγνώστου σε εμάς καλλιτέχνου].

σχόλια 1

by idealkrush - O cw stoneking gamai....:) ta sevi mou sintrofia9 - Δελτίο Ειδήσεων 8/12 (by Contrabbando off-shore)

ανέβηκε στις 09-Dec-2010 από contrabbando

                                         Δελτίο Ειδήσεων 8/12/10
•    Με θρησκευτική ευλάβεια τηρήθηκε κι εφέτος η κρατική παράδοση που θέλει – δύο μέρες μετά τη μεγάλη εορτή της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδος του Πυροβολικού – να υπάρχει πανηγυρική άσκηση των Σωμάτων Ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας. Στις φετινές εκδηλώσεις πρωτοστάτησαν τα ΜΑΤ, τα οποία εγυμνάσθησαν σε διάφορους σχηματισμούς επί απλών διαδηλωτών στα εθιμοτυπικά παιχνίδια «Ψεκασμός χημικών σε απόσταση αναπνοής», «Ξυλίκι επί κρανίου», «Γύρω γύρω όλοι, στη μέση άδεια πόλη» και «Κυνηγητό σε στενά». Ενθουσιασμένο το πλήθος κατέφευγε σε παρακείμενες πολυκατοικίες και καλούσε τους ενοίκους σε συμμετοχή στα δρώμενα. Τις εκδηλώσεις λάμπρυναν με την παρουσία τους μοτοσυκλετιστές της αστυνομίας από όλες τις αλφαβητικές ομάδες, οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε αγώνα μότο-κρος εντός της πορείας, ενώ για πρώτη φορά δοκιμάστηκαν με επιτυχία τα νέα ηλεκτρονικά εξαρτήματα ενδοεπικοινωνίας των ασφαλιτών. Το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη διαδήλωση.
•    Ηχηρό χτύπημα κατά της Τρομοκρατίας επέτυχαν οι αντιτρομοκρατικές δυνάμεις του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ., καθώς συνέλαβαν κι άλλους εν δυνάμει τρομοκράτες και ανακάλυψαν δύο ακόμη πάνοπλες γιάφκες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η καθιερωμένη τελετή ονοματοθεσίας της νέας οργάνωσης από τους κύκλους της Δημόσιας Τάξης, καθώς οι εκκολαπτόμενοι τρομοκράτες δεν είχαν αποφασίσει, γεγονός απαράδεκτο για τους αντιτρομοκρατικούς μηχανισμούς της χώρας, οι οποίοι δυσκολεύονται να βρουν ένα επιτυχημένο όνομα που να μην έχει χρησιμοποιηθεί ήδη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα θα τεθεί σε ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση των πολιτών.
•    Οικονομία: Σε νέα μέτρα προσανατολίζονται τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά προβλήματα που απειλούν τα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα. Κατά συνέπεια, μετά τις απολύσεις δημοσιογράφων – που δεν είχαν συμπληρώσει τα ένσημα τηλεοπτικής παρουσίας- και το κλείσιμο εβδομαδιαίων φύλλων που δεν προσείλκυαν έλληνες τραγουδιστές, για να πουλήσουν τη νέα τους δουλειά, ένα νέο αποτελεσματικό μέτρο τέθηκε σε λειτουργία από τη Δευτέρα. Πρόκειται για την ελαχιστοποίηση των εξωτερικών πλάνων από διαδηλώσεις στα απολύτως αναγκαία που ενεργοποιούν την περιέργεια και το φόβο του κοινού. Εξάλλου, «η πραγματική δημοσιογραφία κι ενημέρωση των πολιτών μπορεί να γίνει κάλλιστα από τους τηλεδημοσιογράφους prime-time και τα δελτία Τύπου της Κυβέρνησης και των κομμάτων, στα οποία απασχολούνται και οι περισσότεροι έγκριτοι δημοσιογράφοι, γεγονός που εξοικονομεί ποσά για άλλες σημαντικότερες λειτουργίες των Μέσων, όπως οι εκπομπές μαγειρικής», δήλωσε χαρακτηριστικά εκδοτικό στέλεχος.
•    Εξωτερικές Ειδήσεις: Σημαντικό μήνυμα στον αγώνα κατά του AIDS έδωσαν η σουηδική και η βρετανική κυβέρνηση που «έχουν στα χέρια τους» τον υπεύθυνο της οργάνωσης Wikileaks ως κατηγορούμενο σε υπόθεση «σπασμένου προφυλακτικού» που χρησιμοποίησε συνουσιαζόμενος με νεαρή Σουηδή. Η αυστηρή νομοθεσία της χώρας ανάγκασε τον Τζούλιαν Ασαντζ να παραδοθεί, σε μια κίνηση που τιμά τις politically correct αρχές του Δυτικού κόσμου. Παράλληλα, με αφορμή την υπόθεση Wikileaks πρόκειται να αρχίσει μια διεθνής καμπάνια των κυβερνήσεων του κόσμου για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο με τίτλο «Φόρεσε σκουφί στο πισί. Όχι στα σπασμένα αρχεία».
•    Πολιτισμός: Ξεκίνησε η μεγάλη προσπάθεια της Κυβέρνησης και της υπεύθυνης μεταναστευτικής πολιτικής, κας Άννας Νταλάρα, για τη σωτηρία του Αγίου Παντελεήμονα, με τη συμμετοχή του κατεξοχήν εκπροσώπου του πνεύματος αλληλεγγύης προς όλα τα διωκόμενα έθνη, τον εθνικό μας τραγουδιστή, Γιώργο Νταλάρα. Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες του αλληλεγγύης για τους Κύπριους, τους Παλαιστίνιους, τους Ισραηλινούς και τον Πάκο ντε Λουτσία, ο έλληνας καλλιτέχνης θα δώσει ένα τριήμερο μαραθώνιων συναυλιών κατά του ρατσισμού, στις οποίες σκοπεύει να παρουσιάσει όλο το ρεπερτόριό του. Η επιτυχία για «καθαρισμό της πλατείας» από όλους τους κατοίκους θεωρείται – για ευνόητους λόγους – δεδομένη. Όσοι δε θα μπορέσουν να παραστούν στις συναυλίες θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το έργο του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη σε μία πολυτελή κασετίνα που ήδη ετοιμάζεται σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής και το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και θα κυκλοφορήσει από έντυπο ευρείας κυκλοφορίας έναντι ενός ελάχιστου αντιτίμου, με τα έσοδα να διατίθενται για την ανέγερση τζαμιού στο Μοναστηράκι.
•    Ο Καιρός: Λαμπρά αποτελέσματα είχε ο εσκεμμένος ψεκασμός της πρωτεύουσας με χημικά, εφόσον το Σαββατοκύριακο θα έχουμε τις πρώτες ενδείξεις πυρηνικού χειμώνα, που τόσο αναζήτησαν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου.  

χωρις σχόλια10 - Δελτίο Ειδήσεων 1/12 (by Contrabbando off-shore)

ανέβηκε στις 02-Dec-2010 από contrabbando

                                    Δελτίο Ειδήσεων 1/12
•    Σε μεγάλη περίσκεψη ευρίσκεται ο πολιτικός κόσμος της χώρας μετά τις αποκαλύψεις της οργάνωσης Wikileaks για τις εμπιστευτικές συνομιλίες διπλωματών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που διέρρευσαν. Η αναστάτωση οφείλεται στο γεγονός πως στα πρώτα έγγραφα δεν υπάρχουν άμεσα καταγεγραμμένες συνομιλίες με Έλληνες εκπροσώπους, οι οποίες θα προσέφεραν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό μια ξεχωριστή απόλαυση και ένα ψυχαγωγικό διάλλειμα στις σκοτεινές μέρες της οικονομικής κρίσης, καθώς είναι γνωστό πως οι δύο τελευταίοι έλληνες πρωθυπουργοί και οι αντίστοιχοι υπουργοί εξωτερικών της χώρας στις οικείες συναντήσεις είχαν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους με μνημειώδεις ατάκες, οι οποίες παραμένουν άγνωστες στο ευρύ φιλοθεάμον κοινό της πατρίδας μας. Ήδη τα από το στενό περιβάλλον τόσο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή όσο και από αυτό του Γιώργου Παπανδρέου εξετάζεται η περίπτωση να προβούν σε έντονο διάβημα για την μειονεκτική αντιμετώπιση της χώρας από τους διεθνείς κύκλους.
•    Ευχάριστα τα νέα από την αίτηση της χώρας μας προς την Τρόικα για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου. Μετά από συντονισμένες ενέργειες της κυβέρνησης, η χώρα μας έλαβε παράταση έως το 2024 αρχικά, χρονικό διάστημα που αντιστοιχεί με μισή περίπου γενιά. Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να σπάσει το ρεκόρ παρατεινόμενου χρέους που κατέχουν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι τον Σημίτη, που αποπλήρωσαν τα δάνεια του Αγώνα του 1821 μόλις το 1997, με δανεικά για την Ολυμπιάδα του 2004, μετά από 150 χρόνια. Στα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς το τωρινό προβλεπόμενο επιτόκιο αποκλείεται να οδηγήσει σε αποπληρωμή πριν από το 2105.
•    Σε κλίμα ενθουσιασμού εορτάζεται σε ολόκληρη την χώρα η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Στις εκδηλώσεις προΐστανται τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας-Απασχόλησης, τα οποία μοίρασαν χιλιάδες προφυλακτικά σε διάφορα χρώματα μαζί με τα σημειώματα περαίωσης, μετάταξης και εθελουσίας εξόδου, ενώ εντυπωσιακή είναι η φετινή καμπάνια με συνθήματα όπως «Περαιώστε μαζί μας με ασφάλεια» και «Ασφαλές σεξ, ατομική σύμβαση».
•    Αθλητισμός: Μια πρωτοποριακή πρόταση είναι έτοιμος να φέρει στην πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκος. Με μια μικρή μηνιαία εισφορά της τάξης των τριών ευρώ ανά δημότη, η πόλη δύναται να αποκτήσει μια πλήρως εξοπλισμένη μεραρχία δημοτικών στρατιωτών, που θα αναλάβουν τη φύλαξη ελληνικών πλατειών, τις επιχειρήσει-«σκούπα», το κυνήγι μεταναστών – ανεξαρτήτως κυνηγετικής περιόδου- και, παράλληλα, θα γυμνάζονται καθημερινώς για το ενδεχόμενο εθνοκαθάρσεων σε περιοχές που διαβιούν μειονότητες. Οι πληροφορίες που θέλουν τη συγκεκριμένη ομάδα να φορά φαιού χρώματος στολές και τη μετονομασία του δημαρχείου της πλατείας Κοτζιά σε Κομμαντατούρ ελέγχονται ως ανακριβείς, προς το παρόν.
•    Ο Καιρός: Διαβλέποντας την απογοήτευση των συμπολιτών του και επιθυμώντας να αφήσει άλλο ένα αξιομνημόνευτο γεγονός στην επιτυχημένη θητεία ως δήμαρχος, ο απελθών Νικήτας Κακλαμάνης υποσχέθηκε για τις εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τεχνητό χιόνι για όλο το δεκαπενθήμερο των εορτών στη πλατεία Συντάγματος. Τα μηχανήματα εκτόξευσης έχουν ήδη παραγγελθεί και το κονδύλι θα εκταμιευθεί από τα γεύματα αγάπης και σίτισης των αστέγων, τα οποία δεν προσφέρουν ουσιαστική χαρά σε όλους τους Αθηναίους, αλλά αφορούν μια μόνο μειοψηφούσα μερίδα.

χωρις σχόλιαpage 1 of 6 >>