55 posts for σάτιρα

<< page 2 of 6 >>


11 - Contrabbando 24/11 "Έρχεται βροχή, έρχεται Ντόρα..."

ανέβηκε στις 25-Nov-2010 από contrabbandoclick to listen

Οι Contrabbando, με τις ευλογίες της εικονιζόμενης Οσίας, αποκαλύπτουν το κύκλωμα ρουσφετολογικού φιλελευθερισμού που υποθάλπεται στο radiobubble και τα σχέδια του Καναλάρχη και ξεκινούν μια δράση με πολιτικό περιεχόμενο - όπως συνηθίζεται στην Αθήνα- τους frapedistas. Παράλληλα, σχολιάζουν την επικαιρότητα, στέκονται έμπλεοι θαυμασμού απέναντι στον πρωτοπόρο καλλιτέχνη Φίλιππο Πλιάτσικα και, ως συνήθως, διαφωνούν για όλους και για όλα... (Στη φωτο, η θαυματουργή εικόνα της οσίας που θεραπεύει πάσα νόσο και πολιτική μαλακία).

χωρις σχόλια12 - Δελτίο Ειδήσεων 24/11 (by Contrabbando off-shore)

ανέβηκε στις 25-Nov-2010 από contrabbando

                                    Δελτίο Ειδήσεων 24/11
•    Συνεχίστηκαν με λαμπρό τρόπο οι προσευχές σε δημόσιους χώρους και αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα. Την Κυριακή εορτάσθηκαν στο θέατρο Μπάντμιντον από ομάδες Κρητών τα Εισόδια της Θεοτόκου, τα οποία συνέπεσαν με την επανάκαμψη της Επίτιμης Κόρης στην πολιτική σκηνή. Με ένθεον συγκίνηση οι προσκυνητές περιέφεραν στα χέρια τη θαυματουργή εικόνα της Οσίας Ντόρας της Ελαιούσας, αναπέμποντας ύμνους του Φρέντι Μέρκιουρι, ενώ εκραύγαζαν ρυθμικά SIEMENS SIEMENS, προς τιμήν της χορηγού εταιρείας της αγίας οικογένειας κι έστρωναν με κλάδη ελαίας το διάδρομο από όπου περνούσε η οσία πολιτικός. Η εκδήλωσε έληξε με αρτοκλασία ντάκων υπέρ αναπαύσεως νεοδημοκρατικών ψυχών και κήρυγμα υπέρ του Μνημονίου και των Γερμανών επενδυτών. Φήμες που ήθελαν να θυσιάζεται εν μέσω του χριστεπώνυμου πλήθους ο ιερός σύζυγος, Ισίδωρος Κούβελας, για να στεριώσει, κατά την παράδοση, το νέο κόμμα, ελέγχονται ως ανακριβείς. Αντίθετα, η Ελλαδική Εκκλησία έσπευσε να καταχωρίσει την ημέρα ως διπλή εορτή, θρησκευτική και εθνική.
•    Σε κλίμα πρωτοφανούς ενθουσιασμού έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Χίλτον οι εκπρόσωποι της Τρόικας των μεγάλων Δυνάμεων, στα χέρια των οποίων έχει εναποτεθεί η μοίρα τους έθνους μας. Οι Τροϊκανοί διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του Τύπου και του επιχειρηματικού κόσμου πως η βοήθεια θα συνεχίσει να καταφτάνει κανονικά στα ταμεία τους μέχρι και το 2015, ενώ διεμήνυσαν πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας από τους υποστηρικτές του Μνημονίου, η οποία θα ηγηθεί ενός ευέλικτου αριθμητικά έθνους από τους εναπομείναντες εν ζωή Έλληνες. Στις συνομιλίες δεν έγινε δεκτή η αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης του Βουνού, στην οποία προΐστατο ο σύντροφος Λαφαζάνης.
•    Εξωτερικές Ειδήσεις: Μετά από συντονισμένες ενέργειες του εν Ελλάδι Κομμουνιστικού Κόμματος και του ΠΑΜΕ, η Βόρειος Κορέα ξεκίνησε επιθετικές πολεμικές ενέργειες κατά της Νοτίου Κορέας, σε μια προσπάθεια να αναβιώσει πλήρως το κλίμα της δεκαετίας του ’50 και σε διεθνές επίπεδο και να μη νιώθει ο Έλλην πολίτης «φτωχός συγγενής» του κόσμου. Το σχέδιο του ΚΚΕ προβλέπει την εμπλοκή των ΗΠΑ, τη συμμετοχή της χώρας μας στο νέο πόλεμο της Κορέας και τελικά την οριστική ιδεολογική οριοθέτηση της Αριστεράς κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και υπέρ του σταλινισμού, καθώς εντός των ημερών αναμένεται να πάρει θέση η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος στο ζήτημα της προσωπολατρίας.
•    Ταξίδια: Ο μεγάλος φυσικός ηγέτης της Ανανεωτικής Αριστεράς, Αλέκος Αλαβάνος, συγκινημένος από το δράμα του ιρλανδικού λαού κι εμφορούμενος από πνεύμα ειλικρινούς διεθνιστικής αλληλεγγύης, αποφάσισε να μεταβεί στην Ιρλανδία και να ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα κατά του Μνημονίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Για να εμπνεύσει μάλιστα το φίλο λαό, αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του σε Alex O’ Alaban, ενώ στην προεκλογική του αφίσα εικονίζεται με μπλουζάκι Bono, μια Guinness στο χέρι και κεντρικό σύνθημα «Sunday, bloody Sunday».
•    Αθλητισμός: Μετά από πρόταση του μεγάλου ποδοσφαιρικού αστέρα Ερίκ Καντονά, που έγινε δεκτή από την UEFA, ξεκινά μια ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση εφάμιλλη του Champions League, το People&Banks League, όπου ομάδες μισθωτών κι επαγγελματιών θα αντιμετωπίζουν στα γήπεδα Τραπεζικούς Οργανισμούς. Αυτήν την εβδομάδα, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια «Συνταξιούχοι ΙΚΑ- Deutche Bank» και «Τράπεζα Πειραιώς – Αδειούχοι άνευ αποδοχών».
•    Ο Καιρός: Αυθόρμητα γέλια και «πέρα βρέχει» διάθεση στην οδό Αραβαντινού, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας περί «αποστασίας». Στην ίδια διάθεση είναι ο καιρός και στην οικία Παγκάλου, ο οποίος εδήλωσε πως «Το Μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο», εκφράζοντας απόλυτα το λαϊκό αίσθημα.      

χωρις σχόλια13 - Δελτίο Ειδήσεων 17/11 (by Contrabbando off-shore)

ανέβηκε στις 18-Nov-2010 από contrabbando

                             Δελτίο Ειδήσεων 17/11/10
•    Συνεχίστηκαν και την εβδομάδα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι λαμπρές εκδηλώσεις πολιτικού περιεχομένου. Τόσο στην Αθήνα όσο και στη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη πλήθος κόσμου συνέρρευσε σε κεντρικά σημεία των πόλεων, μετά από πρόσκληση των atenistas και των salonistas, να φωτίσουν με κεριά, λαμπάδες και ρεσό, διάφορες πλατείες δίνοντας ένα ρομαντικό και νοσταλγικό κλίμα, που θύμιζε τις εποχές της κατοχικής συσκότισης και τις μπουάτ της δεκαετίας του ’70. Το σύνολο των εκδηλώσεων στήριξε χορηγικά το πολυκατάστημα IKEA, που είχε εξαιρετικές εκπτώσεις καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στα πακέτα των 100 μονόχρωμων και λευκών ρεσό. Ιδιαίτερα ξεχώρισαν για το πρωτότυπο πνεύμα συμμετοχής του, οι Γκιουλεκίστας/Ψωμιαδίστας, οι οποίοι άναψαν 16άκτινες γαλάζιες λαμπάδες προς τιμήν της αδούλωτης Μακεδονίας και οι Χρυσαυγίστας που συμμετείχαν με ανθρώπινους δαυλούς από Πακιστανούς στα εδάφη της ελληνικής γης του Αγίου Παντελεήμονα.
•    Γραμμή έκτακτης ψυχολογικής υποστήριξης εγκαινιάζει το Υπουργείο Εσωτερικών για όσους -υποψηφίους και μη- εμφανίζουν προβλήματα κατάθλιψης μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τετραψήφιο νούμερο 2121, που ήταν και το μέσο ποσοστό εκλογής δημάρχου ή περιφερειάρχη. Ήδη από τις πρώτες ώρες μετά την αναγγελία των αποτελεσμάτων, το τηλεφωνικό κέντρο κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα με πιο χαρακτηριστικά έναν κύριο από τη Θεσσαλονίκη, με το ψευδώνυμο «Μαράθιμος», που επέμενε πως «Δεν υπάρχει Θεός», έναν από την Αθήνα, που φώναζε «Εγώ θα φτιάξω χριστουγεννιάτικο δέντρο» κι έναν από τον Πειραιά, που μετά βίας ακουγόταν και έπεφτε λιπόθυμος. Το υπουργείο παρακαλεί τους πολίτες να μην καλούν χωρίς σοβαρό λόγο ή να απασχολούν τη γραμμή για φάρσες, ειδικά τον κύριο με τη σπασμένη φωνή που φωνάζει «Αλαζόνας, ε; Να» και το βραχνό κύριο που παραγγέλλει κάθε πέντε λεπτά ένα «Σαμαρόπετρα Κυρ-γιάννη στην Αγίου Δημητρίου».
•    Πολιτισμός: Με πανηγυρικό τρόπο και ύφος που συνάδει με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία, έγινε η έναρξη της μεγάλης μουσουλμανικής εορτής του Κουρμπάν Μπαιράμ τόσο στα Προπύλαια όσο και σε άλλα ανοιχτά τζαμιά της πρωτεύουσας. Από τις εκδηλώσεις ξεχώρισε η ανοιχτή προσευχή στην πλατεία Αττικής, στην οποία συμμετείχε και μερίδα ιθαγενών Αθηναίων. Δυστυχώς, η κίνηση καλής θέλησής τους να προσφέρουν πρωινό με αυγά και μπέικον –από την περιμετρικά παρατεταγμένη διμοιρία των ΜΑΤ- παρερμηνεύθηκε από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι απέχουν από το χοιρινό, γεγονός που αγνοούσαν οι φιλόξενοι πολίτες της Χρυσής Αυγής. Οι εορτασμοί συνεχίζονται κυρίως έξω από το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ., όπου κάποιοι Ιρανοί διατρανώνουν την πίστη τους στον Αλλάχ, ράβοντας τα στόματά τους σε ένδειξη υποχρεωτικής νηστείας, αναπέμποντας προσευχές υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία φροντίζει με τις διαρκείς παροχές πολιτικού ασύλου στους πρόσφυγες που καταφεύγουν στην Ελλάδα να τους κρατά στη χώρα.
•     Αθλητισμός: Ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας οι καθιερωμένες αθλητικές εκδηλώσεις μνήμης περί του Πολυτεχνείου. Οι διαδηλωτές και η Αστυνομία θα διαγωνισθούν σε παραδοσιακά αθλήματα αστικού χώρου, όπως η ρίψη μολότοφ και δακρυγόνων, το παγκράτιο με γκλομπ και ασπίδες, ο δρόμος ταχύτητας και υπερπήδησης φυσικών εμποδίων. Επιπλέον, για εφέ, κάδοι απορριμμάτων θα πυρποληθούν, ώστε να μπορούν οι ελλανοδίκες-ασφαλίτες να διακρίνουν τους νικητές εκάστοτε αθλήματος και να τους μεταφέρουν στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ για την απονομή των επάθλων. Τα δρώμενα κλείνουν φέτος 36 χρόνια και λαμπρύνουν κάθε χρόνο ως κορυφαίο πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός την πρωτεύουσα.
•    Ο Καιρός: Νεφελώδης με ελαφρά αίσθηση πιπεράτου χημικού, με αγνά δάκρυα συγκίνησης για τον ερχομό του φθινοπώρου…

χωρις σχόλια14 - Contrabbando 10/11 "Ένα δευτερόγυρο με απ' όλα, μάστορα..."

ανέβηκε στις 11-Nov-2010 από contrabbandoclick to listen

 Οι Contrabbando, σε πλήρη σύνθεση μετά από πολύ καιρό- καθώς επέστρεψε ο άσωτος Τοσκαλούσα-, αναλύουν τα μηνύματα των εκλογών, σχολιάζουν τις συμμαχίες και τις προοπτικές του δεύτερου γύρου, προπαγανδίζουν ανοιχτά υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων και, φυσικά, σαν να μην πέρασε μια μέρα, λογομαχούν για όλους και για όλα...

Στην εκπομπή περιέχεται το κλασικό off-shore δελτίο ειδήσεων, ενώ ο Τοσκαλούσα προβάλλει το ρόλο του Άη Βασίλη, που του έχει υποσχεθεί για τα Χριστούγεννα ο αγαπημένος του υποψήφιος, αν εκλεγεί...(Στη φωτο, γραφιστική στάθμιση της πολιτικής δύναμης των κομμάτων, μετά τον πρώτο γύρο/ ευγενική προσφορά του προμόσιον των εταιριών δημοσκοπήσεων).

σχόλια 2

by chchristos - Δίπιτο λέγεται ρε άσχετοι.Το λογοπαίγνιο σας μάρανε...

by Δραμινός - Έχεις μια γεύση τρικυμίας στα χείλη - Μα που γύριζες τλοσο καιρό κι έλειπες από τα εκπομπάς Νικηφόρος άνεμος γύμνωσε τους λόφους των Αθηνών Γύμνωσε την επιθυμία σου για εξουσία ως το κόκαλο Κι οι κόρες των ματιών σου πήρανε τη σκυτάλη της του συστήματος Που είναι η γνώριμη ανηφοριά του μικρού Αριστερού Στο πρασινόχωμα όπου έπαιζες θωρώντας προς τα πάνω Τους βαθιούς κυαμώνες του ΓΑΠ15 - Δελτίο Ειδήσεων 10/11 (by Contrabbando off-shore)

ανέβηκε στις 11-Nov-2010 από contrabbando

                                   Δελτίο Ειδήσεων 11/10
•    Με απόλυτον τάξιν και ησυχίαν προσήλθε το εκλογικό σώμα στις κάλπες για να αναδείξει τους περιφερειακούς και τοπικούς άρχοντες την περασμένην Κυριακήν. Για άλλη μία φορά, οι έλληνες πολίτες επέδειξαν υψηλή αίσθηση ευθύνης και τίμησαν με τον πατροπαράδοτο τρόπο την ύψιστον στιγμήν της Δημοκρατίας, κατακλύζοντας τους αύλειους χώρους των καφενείων και των ζυθεστιατορίων, ενώ λαμπρό υπήρξε το παράδειγμα των ετεροδημοτών, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους τόπους καταγωγής τους κι επέστρεψαν φορτωμένοι προϊόντα της πατρώας γης. Αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών υπήρξε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας και σύμβολο της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος έσπασε τη σιωπή του και εδήλωσε: «Είναι σαφές πως αντιπροσωπεύω το 40% των Ελλήνων, που χαίρονται με τις απλές χαρές της ζωής και βαριούνται την ακατάσχετη πολιτικολογία και την προσέλευση στις κάλπες».   
•    Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει ο Πρωθυπουργός Εξωτερικών της χώρας, Τζέφρι GAP Παπανδρέου, την προετοιμασία του για τη συμμετοχή στο διεθνή διαγωνισμό για το Grand Master Poker Game. To προηγούμενο δεκαπενθήμερο, ο Μέγας Τιμονιέρης ασκήθηκε επί του εκλογικού σώματος με δυο επιτυχημένες μπλόφες,πρώτα με τις μπόμπες τριάρες περί βουλευτικών εκλογών και εν συνεχεία με μια καταπληκτική ρελάνς στον κούκο μονό, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η δυναμική του στάση έχει γεμίσει με ελπίδα και αισιοδοξία τον ελληνικό λαό πως στα διεθνή τουρνουά θα μπορέσει να αντεπεξέλθει με επιτυχία και στα δύσκολα παιχνίδια του κουλοχέρη και του Black Jack, στα οποία ήδη έχει επιδείξει λαμπρές επιτυχίες κατά το πρόσφατο παρελθόν.
•    Πολιτισμός: Το ελληνικό Haloween εόρτασαν την προηγούμενη εβδομάδα με έναν πρωτότυπον τρόπον κάποιοι νέοι τρομοκράτες. Εμφορούμενοι από το πνεύμα διονυσιακής χαράς της αμερικανοπρόβλητης εορτής απέστειλαν σε πρεσβείες ξένων αντιπροσωπιών φακέλους που εκρήγνυνταν, δημιουργώντας ένα καρναβαλικό κλίμα. Στο πρωτότυπο δρώμενο, συμμετείχαν και οι ίδιοι με περούκες και νεροπίστολα αλλά και η Αντιτρομοκρατική με στελέχη της ντυμένα γαλατάδες και ρομποκόπ. Την ερχόμενη εβδομάδα, προβλέπεται να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις με αυτοσχέδια εκρηκτικά ζαχαρωτά και αυτοαναφλεγόμενες σοκολάτες Crunch.
•    Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι πανηγυρικές αθλητικές εκδηλώσεις για την επιτυχία της Χρυσής Αυγής και της εκπροσώπησής της στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων. Οι αντιπρόσωποί της υπόσχονται η επόμενη τετραετία στο δήμο να έχει κάτι από τη λάμψη του γερμανικού καμπαρέ, για αυτό από την πρώτη μέρα θαυμάσαμε ασκήσεις συντονισμένης έκτασης χειρών με παράλληλο χαιρετισμό στα τευτονικά, ενώ με ανείπωτον αγωνία περιμένει ο αθηναϊκός λαός το «κυνήγι του κρυμμένου μετανάστη» και τις γυμναστικές επιδείξεις-σκούπα στον Άγιο Παντελεήμονα.
•    Ο Καιρός: Δε θα γράφει πια στην Ελευθεροτυπία της Μάνιας ούτε ο Καιρός ούτε ο Ιός σε μια προσπάθεια να αποκτήσει η εφημερίδα έναν πιο θηλυκό προσανατολισμό.

χωρις σχόλια16 - Δελτίο Ειδήσεων 20/10 (by Contrabbando off-shore)

ανέβηκε στις 11-Nov-2010 από contrabbando

                                  Δελτίο Ειδήσεων 20/10/10
•    Ανήμερα της εορτής του προστάτου της Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου, και προς τιμήν του ρόλου που θεμελίωσε στον ελληνικό κινηματογράφο ο Αρτέμης Μάτσας, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης ανακοίνωσε την πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών να αναρτά όλες τις φορολογικές δηλώσεις στο Διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό, όλοι οι πολίτες της χώρας θα μπορούν, κατά τον ελεύθερο χρόνο τους, να ασκηθούν στο εθνικό άθλημα της ρουφιανιάς, καταγγέλλοντας συγγενείς που τους έκλεψαν στην κληρονομιά, γείτονες από τους οποίους έχασαν στο τάβλι, γκόμενους που παράτησαν νεαρές δεσποινίδες με την υπόσχεση προίκας και ευάριθμες άλλες κοινωνικές ομάδες. Την ευαρέσκειά τους εδήλωσαν ομάδες μικροκακοποιών, που έχουν πλέον τη δυνατότητα να μηχανοργανώσουν την επίπονον, βαρέαν και ανθυγιεινή τους εργασία και να πετύχουν στοχοποιημένα θετικά αποτελέσματα.
•    Την αγανάκτησίν τους εξέφρασαν εκ μέρους του πρωθυπουργού της Γαλλίας, για την απαράδεκτον κατάληψιν του πύργου του Άιφελ από διαδηλωτάς, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι Ζαν Πρετεντέρ και Εμανουέλ ντε Καψί, οι οποίοι έσπευσαν να υπερασπιστούν το διεθνές κύρος της φίλης χώρας, το οποίο βάλλεται από τους άθλιους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μάλιστα, οι έλληνες δημοσιογράφοι του prime time αποφάσισαν να εξοβελίσουν την είδηση από τα δελτία ειδήσεων, για να μη δίνονται ατυχή παραδείγματα στην ευρωπαϊκή κοινότητα, που παρεκτρέπουν την κοινωνική πολιτική των μεγάλων Ευρωπαίων ηγετών, όπως ο ΓΑΠ, ο Σαρκοζί και ο Θαπατέρο.
•    Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στην Ελλάδα, η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους. Αυτή την εβδομάδα, εξαιρούνται προσωρινώς του μέτρου όλα τα εστιατόρια με ελληνικό όνομα, τα καφενεία που περιέχουν τη λέξη «φίλοι» και τα μπαρ με ξενική ονομασία. Επίσης, επιτρέπεται το κάπνισμα σε όλα τα γραφεία δημοσίων οργανισμών, όπου υπάρχει υπάλληλος με το όνομα «Μαρία», προς τιμήν της δημιουργού του #logo 31.
•    Πολιτισμός: Ανάσχεσιν στην πολιτιστική δραστηριότητα της χώρας παρατηρήθηκε αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι δύο Πρέσβειρες Καλής Θελήσεως του τόπου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Γιώργος Νταλάρας, δεν εγκαινίασαν κανένα νοσοκομείο και δεν έδωσαν καμία συναυλία.
•    Περιβάλλον: Ακυρώθηκε για περιβαλλοντικούς λόγους η μεγάλη επένδυση ενεργειακών παραγώγων στον Αστακό από το Κατάρ. Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε παρανόηση λόγω κακής μετάφρασης του τι παραχωρούσε η Ελλάδα, δια στόματος του Νικολάκη Παπανδρέου, και τι ζητούσαν οι Άραβες επενδυτές. Έγινε, μάλιστα, γνωστό πως οι Καταριανοί ζητούσαν αστακό με μακαρόνια και η ελληνική πλευρά έδινε μόνο το λιμάνι του Αστακού. Οι συζητήσεις θα επαναληφθούν την επόμενη εβδομάδα και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Αντρίκος Παπανδρέου, ο οποίος μιλά καλύτερα τα ενεργειακά καταριανά.
•    Ο Καιρός: Πραγματικά αίθριος συνεχίζει να είναι ο καιρός στη μονή Βατοπεδίου, γεγονός που διευκολύνει τους προσκυνητάς-επενδυτάς που θα αναζητήσουν κι αυτήν την εβδομάδα τη χάρη των σεπτών μοναχών Ευφραίμ και Αρσενίου για off-shore προγράμματα.

χωρις σχόλια17 - Contrabbando 20/10 "Eπενδυτές, ρουφιάνοι, ρεμπετοφόνοι,...(δικό σας)"

ανέβηκε στις 21-Oct-2010 από contrabbandoclick to listen

Μια εκπομπή των contrabbando, η οποία ενημερώνει έγκυρα- και μέσω του off-shore δελτίου- για τα νέα των συμμαχικών μας επενδυτών, μοιράζεται κορυφαίες στιγμές πασοκικού χιούμορ, χαιρετίζει τον ανένδοτο του "καλού ρουφιάνου", αποκαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από τις γαλλικές κινητοποιήσεις, πριν χαθεί στους ήχους του ρεμπέτικου και του μπλουζ, συντροφιά με τον TheSkyEtc.  (Στη φωτό, πολίτες με φορολογική συνείδηση από τα χρόνια της Κατοχής) 

σχόλια 1

by TheSkyEtc - Επειδή η φτώχια θέλει καλοπέραση και το ΠΑΣΟΚ φέρνει φτώχια, ευχαριστούμε ΓΑΠ που μας κάνεις να περνάμε καλά. Ωραία ήταν, να το ξανακάνουμε.18 - Δελτίο Ειδήσεων 13/10 (by Contrabbando off-shore)

ανέβηκε στις 20-Oct-2010 από contrabbando

                                    Δελτίο Ειδήσεων 13/10/10
•    Επανήλθε αυτήν την εβδομάδα, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού,  το παλιό κι επιτυχημένο ευρωπαϊκό show «Παιχνίδια χωρίς σύνορα». Πιο συγκεκριμένα, το χορό άνοιξαν η Γερμανία και η Ελλάδα, οι οποίες διαγωνίσθησαν στο ευχάριστο παιδικό και παραδοσιακό παιχνίδι της «κολοκυθιάς». Αρχικά, οι Γερμανοί συμμετέχοντες Στάινμπρουκ και Γιούνκερ έθεσαν μια απροσδιόριστη ερώτηση του ύφους: «Ποιος Έλληνας Πρωθυπουργός ήξερε το μέγεθος του ελλείμματος, πριν από την κρίση και θεωρούσε την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα» και ακολούθησε, σε κλίμα χαρίεν και παιγνιώδες, ένας κύκλος απαντήσεων από έλληνες συμμετέχοντες, που πετούσαν με χάριν την μπάλα ο ένας στον άλλο, απαντώντας «όχι εγώ, αυτός», τηρώντας με απόλυτον ευλάβειαν τους κανόνες του παιχνιδιού. Την επόμενη εβδομάδα, πιστεύκεται πως  η ελληνική ομάδα θα διαγωνισθεί σε παραλλαγές του κρυφτού και του πλέον δημοφιλούς «Πάρε τον παππά».
•    Κανονικά διανέμεται πλέον το πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις των βενζινοπωλών, που αφορούσαν στην καταβολή φόρου, ο οποίος μετακυλίεται προς τους καταναλωτές, όπως είναι και το ορθότερον. Για να εορτάσει το γεγονός η κυβέρνηση ήρθε σε συμφωνία με το κοσμηματοπωλείο Λαλαούνης, ώστε να δημιουργηθεί μια συλλεκτική σειρά ασημένιων, λευκόχρυσων και χρυσών μπιτονίων σε κανατόσχημον αρχαιοελληνικήν μορφήν , για τους καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευθούν πετρέλαιο θέρμανσης.
•    Πολιτισμός Την έντονον αντίδρασιν και την δριμείαν παρέμβαση του Υφυπουργού, κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Πετα- Λου- Τι, επροκάλεσεν η απόφασιν του ΜEGA να προβάλλει τη σειρά «Το Νησί» και να αλλοιώσει τη συμφωνία των τηλεοπτικών καναλιών για το είδος της παρεχόμενης στους τηλεθεατάς διασκέδασης, όπως έχει προσδιοριστεί από το Μνημόνιο και κατά το διάστημα που η χώρα αναζητά ξένους επενδυτάς. Ήδη, συνεδριάζει το Εθνικόν Συμβούλιον Ραδιοτηλεόρασης, προκειμένου να επιβάλλει κυρώσεις, και να επανέλθει το γνωστό ύφος της χαρούμενης καθημερινότητας που βιώνουν όλοι οι Έλληνες.  
•    Αθλητισμός Περήφανον νίκην κατήγαγεν το ελληνικόν ποδοσφαιρικόν συγκρότημα κατά των Σιωνιστών του Ισραήλ στο στάδιο «Καραϊσκάκης». Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλυτέραν σημασίαν, καθώς σημειώθηκε χωρίς την βοήθειαν του κλήρου- θυμίζουμε πως στον περσινό αγώνα Ηρακλειώτης ιερεύς εστόχευε με λέιζερ τον Εβραίον τερματοφύλακαν, κατά την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών- και καταδεικνύει στο στρατηγικόν μας επενδυτή πως η Ορθοδοξία δεν είναι ευκατάβλητος απέναντι στα σχέδια περί συνεκμετάλλευσης βάσεων και πετρελαίων.
•    Ο Καιρός Με ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού υποδέχθησαν στην κυβέρνηση την άφιξη της αφρικανικής σκόνης, καθώς ο εναρμονισμός του κλίματος συνάδει με τις προσδοκίες της σοσιαλιστικής πορείας του 4ου δρόμου προς τον Σοσιαλισμόν, ο οποίος περνά μέσα από την αραβική ολοκλήρωση και την προσέγγιση και άλλων κρατών που κείνται στο Νότον και την Ανατολήν της χώρας.

χωρις σχόλια19 - Contrabbando 13/10 "Φάβα απ' το Νησί κι ανάπηρη η ΔΕΗ στο Τσίλι..."

ανέβηκε στις 14-Oct-2010 από contrabbandoclick to listen

Μια εκπομπή που απαντά στα αγωνιώδη ερωτήματα των καιρών: "Εσύ είδες το Νησί;", "Γιατί γίνεται με λαθεμένο τρόπο ο απεγκλωβισμός των μεταλλωρύχων στη Χιλή;", "Είναι η φάβα ΠΟΠ ή ΡΟΚ;", "Γιατί η αύξηση στο ρεύμα είναι δείγμα πράσινης αγροτικής ανάπτυξης;", "Οφείλουμε να ακρωτηριάσουμε τους διαβητικούς, κι αν ναι, γιατί;" κι άλλα ζητήματα εθνικής περηφάνειας. [Ο τίτλος είναι από ανέκδοτη μπαλάντα του Γιωργάκη ].

σχόλια 2

by fotek - Καλά πέρασαν τα Χριστούγεννα και δεν πείραμε γραμμή ...πρέπει να τα κόψω γιατί χάνω επεισόδια.

by contrabbando - Ευχαριστώ αγορίλα. Ο καιρός, καταλαβαίνεις...- Καίσαρ20 - Contrabbando 6/10 "A(υτο)νόητοι Επαναστάτες/Α.Ε."

ανέβηκε στις 07-Oct-2010 από contrabbandoclick to listen

Μια φθινοπωρινή, βροχερή μουσικά, εκπομπή των Contrabbando για την επανάσταση του αυτονόητου, τους στρατηγικούς επενδυτές και άλλες ανοησίες. Περιλαμβάνει το κλασικό off-shore δελτίο και ένα εξαιρετικό κείμενο του βυτίου.

Στη φωτο, ο μεγάλος Κινέζος Οραματιστής και Τιμονιέρης του Λαού μας...

σχόλια 2

by Dealsend - Ρεσπεκτ Ρε.... Ρεσπεκτ ------------------- Dealsend

by contrabbando - Πέστα ρε Βλάσση, που με κατηγορούν για λαζοπουλισμό... Ευχαριστώ, αθάνατη λαική ψυχή... - Καίσαρ241<< page 2 of 6 >>