1 - Nαι όπως τ' ακούς, κάθε Σάββατο βράδυ, δυό ωρίτσες στα FM

ανέβηκε στις 11-Nov-2008 από radiobubble

Από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο, το radiobubble θα φιλοξενείται από τις 12 το βράδυ έως τις 2 το πρωί της Κυριακής Στο Κόκκινο 105,5.

Από εκεί θα εκπέμπουμε ένα μέρος του προγράμματός μας, ιδιαίτερα το πρόγραμμα της ζώνης Κάνε Ραδιόφωνο, τις εκπομπές δηλαδή που τα μέλη της κοινότητας του radiobubble ανεβάζουν από το σπίτι τους.

Όσο η ανάγκη και η αγωνία μας είναι να παράγουμε ραδιοφωνικές εκπομπές της προκοπής, κι όσο το “σύνθημα” Κάνε Ραδιόφωνο συνεχίζει να κινεί τους ανθρώπους που έχουν ανοιχτή σκέψη (και αυτιά) να πάρουν το Μέσο στα χέρια τους, κάθε συνεργασία που γίνεται στα πλαίσια του σεβασμού της κοινότητας του radiobubble, είναι καλοδεχούμενη.

Στο Κόκκινο 105,5 ο σεβασμός απέναντι στον “ακηδεμόνευτο” χαρακτήρα του radiobubble, είναι δεδομένος. Χαρακτηριστικό του γόνιμου κλίματος, είναι ότι με τη σύμφωνη γνώμη του Κόκκινου, στη ζώνη του radiobubble δε θα εκπέμπονται διαφημίσεις...
Έτσι, δε θα βρεθεί κανείς από εμάς να έχει “σηκώσει” μια εκπομπή στο bubble και να την ακούσει έπειτα να αναμεταδίδεται από τα FM αξιοποιούμενη ως άνευ όρων όχημα παραγωγής διαφημιστικού κέρδους.
 
Δύσκολα βρίσκει κανείς σήμερα στα Μέσα χώρους όπου σέβονται “ιδιαιτερότητες” και “παραξενιές” σαν τις δικές μας. Aυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο πήραμε τα βουνά του διαδικτύου. >>>Στην εποχή όπου τα διαδικτυακά ραδιόφωνα και οι ανοικτές κοινότητες του δικού μας είδους, κάνουν ένα μικρό αντάρτικο, προσφέροντας στους ανθρώπους αυτό που τα “παραδοσιακά” Μέσα στερούν, τη δυνατότητα δηλαδή του να συμμετέχουν και να δημιουργούν χωρίς λογοκρισία, χωρίς playlist, χωρίς διευθυντικές ιεραρχίες και άβατα, χωρίς απόψεις και νοοτροπίες του στιλ “ο κόσμος αυτά θέλει να ακούει”, και φυσικά χωρίς την αγωνία του τι θα πει ο διαφημιστής κι ο διαφημιζόμενος... κάθε δυνατότητα που μας δίνεται να ακουστούν οι εκπομπές μας χωρίς να χάσουν κάτι από τον χαρακτήρα τους, είναι ευπρόσδεκτη.

Το εάν η “πρωτιά” του ότι με την παρουσία μας Στο Κόκκινο, γινόμαστε και το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο της χώρας που αναμεταδίδεται από ένα παραδοσιακό των FM, έχει και κάποιο ενδιαφέρον... πέραν της πρωτιάς, είναι προς απόδειξη.


*Ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο ακούγεται στην Αθήνα, με τα υπόλοιπα σημεία του γαλαξία, για την ώρα τουλάχιστον, θα επικοινωνούμε με τον ... παραδοσιακό διαδικτυακό τρόπο.

*Εννοείται ότι δε θα υπάρξει μέλος της under construction community του radiobubble του οποίου η εκπομπή θα (ανα)μεταδοθεί στα FM χωρίς προηγουμένως να έχει συμφωνήσει για αυτό.
*Γνώμες, παρατηρήσεις και συναφή, γίνονται δεκτά καθ' εκάστη στα σχόλια αυτού του post.

σχόλια 7

by contrabbando - Μια μέρα πριν βγουν οι Contrabbando στον αέρα, κάνουμε τέτοιες ανακοινωσούλες; Δεν έχουμε συναίσθηση του κινδύνου, έτσι; Ή για να το θέσω διαφορετικά:" Σύντροφοι, τι ευχάριστη έκπληξη!!!"- Καίσαρ ( επιφυλλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας )

by Rodia - Ορτσα τα πανιά και βίρα τις άγκυρες! :)

by llama doble - χι χι χι, α ρε Καίσαρα κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα!!!! Ωστόσο ένα έχω να πω... "λευτεριά στα υπόγεια!!!" ... κι όποιος το'πιασε το υπονοούμενο τό'πιασε! Άιντε, μαζί σας τώρα και στα FM (...ωωωωωχ ελπίζω να πιάνει ο 105,5 στην εξωτική Γλυφάδα... λες να βιάστηκα;) ;-)

by Ευριπίδης Αγγελόπουλος - Ωχ, Ωχ, κύριοι Conrabbando όπως καταλάβατε, ευγενικά-ευγενικά σας οδηγούνε σε οικειοθελή αποχώρηση.

by Γ.Καρατσιουμπάνης - Πολύ καλή πρωτοβουλία. Θα σας ακούμε πιο συχνά πια!! :)

by contrabbando - πάλι καλά που γλιτώσαμε το γερμανικό νούμερο 2-4 το πρωί καλέ μου Καίσαρα. ΑΝ και ποτέ δεν ξέρεις τι σχεδιάζει ο Ευρυπίδης στα υπόγεια της Κουμουνδούρου με τα Τσιπράκια που ελέγχουν πια το άλλο μαγαζί. Θα δούμε, θα δούμε. Μπορεί και να τον δούμε υποψήφιο στις ευρωεκλογές (ξέρεις, πώς βάζουν όλοι στις λίστες και μια γνωστή περσόνα των media). Τα υπόλοιπα το βράδυ, νομίζω πως μπορουμε να ανταλλάξουμε μερικές σκέψεις στον αέρα (όσο μας αφήνουν ακόμα) Τοσκαλούσα

by Ευριπίδης Αγγελόπουλος - @ Τοσκαλούσα http://www.radiobubble.gr/files/u70/papoulias.jpg ...στο σπίτι του κρεμασμένου νεαρέ δε μιλάνε για σχοινί. Ή αντί άλλης απάντησης σου απευθύνω κι εγώ την κίνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον ανώνυμο Έλληνα απέναντί του.