1 - 2 χρόνια radiobubble doc1 - H Συνέντευξη Τσίπρα

ανέβηκε στις 17-Jan-2010 από radiobubble

7 Ιανουαρίου 2008

Το radiobubble ανοίγει για πρώτη φορά επίσημα τα μικρόφωνά του... 

 

Κι η ελληνική bloggόσφαιρα πραγματοποιεί την πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη υποψήφιου πολιτικού αρχηγού σε bloggers

 

Η εικόνα και ο ήχος της συνέντευξης (έγινε ταυτόχρονη ραδιοφωνική και τηλεοπτική/διαδικτυακή κάλυψη) μεταδίδονται από τα studio του Ραδιομεγάρου...

 

Η ραδιοφωνική συνέντευξη βρίσκεται στο αρχείο συνεντεύξεων του radiobubble εδώ και το βίντεό της εδώ.

Ενώ λίγα λόγια για το ιστορικό της συνέντευξης μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 

Στις εικόνες βλέπετε τα μυστικά ντοκουμέντα από τη συνεννόηση μεταξύ των εκπροσώπων της bloggόσφαιρας που βρίσκονταν στο φουαγιέ, με την ομάδα που έπαιρνε τη συνέντευξη στο studio -τα χαρτάκια δηλαδή που ρίχναμε κάτω από την πόρτα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

 

 

 

 

Ενώ o Chaca των arxedia media έφτιαξε το παρακάτω βίντεο με το παρασκήνιο από τα όσα συνέβησαν στο Ραδιομέγαρο  το "ιστορικό" εκείνο βράδυ.

 


σχόλια 3

by contrabbando - Από το μνημειώδες αυτό έγγραφο αποδεικνύεται αυτό που υποστηρίζαμε στις πρώτες εκπομπές μας: πως η kaloutsiki/takaki είχε πολλά νεύρα - μέχρι να γίνει μάνα- , διέταζε όλον τον κόσμο ως "μάνα του λόχου" και εφάρμοζε πρακτικές σταλινικής λογικής. Ενώ τώρα που πήρε ο Καναλάρχης την κατάσταση στα χέρια του ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟΟΟΟΟ! - Καίσαρ Εμμανουήλ

by Αποστόλης - @contrabbando δεν είναι της kaloutsikis τα γράμματα, το "αγάπη μου" είναι γραμμένο από άλλην προς άλλον, μην ξύνεις πληγές ανόητε ;-)

by contrabbando - Λεπτομέρειες θέλουμε ρεεεεεεε...